Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

VERSTOPTE AFVOER

Last van een verstopte afvoer? Mogelijke klachten hiervan zijn vreemde geurtjes of langzaam weglopend water. Een verstopte afvoer kan door veel verschillende redenen ontstaan, maar is wel fijn om zo snel mogelijk te verhelpen. We leggen je uit hoe, maar helpen je ook graag om dit voor je te doen!

Riool totaal afvoer

Waarom je afvoer ontstoppen door Riool Totaal Service

 • Precisiewerk
 • Onze loodgieters zijn opgeleid en weten precies wat te doen met jouw verstopte afvoer
 • Snel in actie
 • We proberen het probleem vandaag nog voor je op te lossen!
 • Goede tarieven
 • We hanteren een voordelige prijs voor jouw situatie
 • Altijd te bereiken
 • Wij staan 24/7 voor je klaar!

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

AFVOER VERSTOPT? DIT kun JE DOEN!

Wanneer je afvoer verstopt is wil je hier zo snel mogelijk van af. Toch is het belangrijk dat je rustig en secuur te werk gaat en eerst probeert te achterhalen waar de verstopping zich precies bevindt. Zelf ontstoppen is namelijk alleen een optie wanneer de verstopping aan het oppervlak van de afvoer zit.

Je hoort vaak dat bij een verstopte afvoer mensen soda door hun gootsteen heen gieten, maar wij zijn geen fan van deze methode. Soda werkt enkel tegen verstoppingen veroorzaakt door vetresten, maar zelfs dan niet altijd. Er kunnen dus nog steeds vetresten achterblijven.

Natuurlijk kun je ook een expert inschakelen om je afvoer te ontstoppen. Wij staan 24/7 voor je klaar en gebruiken alle juiste materialen om de klus te klaren!

OORZAAK VAN verstopte afvoerEN

Verstopte afvoeren komen voor om veel verschillende redenen. De meest voorkomende redenen zijn etensresten, vetresten, proppen papier of opgehoopte haren die klem zitten in de afvoer. Hierdoor is het voor het water onmogelijk om nog door te stromen.

AFVOER ZELF ONTSTOPPEN OF AFVOER LATEN ONTSTOPPEN?

Een belangrijke overweging voor je om te maken is of je de afvoer zelf wil ontstoppen, of dat je de afvoer wil laten ontstoppen. We lichten beide mogelijkheden toe.

AFVOER ZELF ONTSTOPPEN

Je afvoer zelf ontstoppen is eigenlijk enkel een optie wanneer je zeker weet dat het gaat om een verstopping veroorzaakt door vetresten. In dit geval kun je namelijk huishoudelijke middelen inzetten om de verstopping (proberen) te verhelpen, namelijk soda! Je doet dit met warm water, waar je de soda aan toevoegt. Dit mengsel giet je in de afvoer die je wil ontstoppen. Voor de zekerheid kun je hierna ook nog een kopje azijn door de afvoer gieten.

We hanteren verschillende aanpakken per plek. Om je verder te helpen, lees eens onze blogs over een verstopte afvoer in de keuken of een verstopte afvoer in de badkamer!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN

Weet je niet zeker waar de verstopping zich bevindt of wil je deze taak liever door een expert laten uitvoeren? Wij staan voor je klaar! We hebben alle juiste materialen in huis om jouw afvoer te ontstoppen en zetten die graag voor je in.

Afvoer verstopt? wij staan 24/7 voor je klaar.

De vaste kosten voor een verstopte afvoer zijn €79,- inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

AFVOER ONTSTOPT DOOR RIOOL TOTAAL SERVICE

Je afvoer wordt ontstopt door ons op de volgende werkwijze!

 1. Waar zit de verstopping? Eerst is het belangrijk dat jij nagaat waar de verstopping precies zit, zodat je mogelijk zelf kunt proberen het probleem te verhelpen.
 2. Contact. Een expert nodig om de afvoer te ontstoppen? Geen probleem! Jij deelt de informatie die je hebt met ons, waarna we samen een moment inplannen wanneer we kunnen langskomen.
 3. Afvoer ontstoppen. Op het afgesproken moment komt één van onze specialisten bij je langs om jouw afvoer te ontstoppen. Je ontvangt nog wat laatste tips over hoe je een verstopte afvoer kunt voorkomen en we zijn binnen no-time weer de deur uit.

Wat kost een AFVOER ontstoppen?

Wij hanteren een standaardtarief van €79,-. Deze prijs bevat voorrijkosten, een half uur arbeidsloon, het nodige basismateriaal en garantie. Het is wel exclusief btw.

In WELKE STEDEN ZIJN WE ACTIEF?

Jouw verstopte afvoer wordt verholpen in de volgende steden! Last van een verstopte afvoer? We zijn vandaag nog bij je.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.