Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN

Een verstopt riool komt nooit gelegen. Wij zorgen ervoor dat je riool binnen korte tijd ontstopt is. Onze rioolspecialisten zijn voorzien van de beste materialen om een hardnekkig probleem vakkundig op te lossen.

riool totaal service

RIOOL ONTSTOPPEN MET BEHULP VAN EEN RIOOLINSPECTIE

Een verstopping is soms lastig te achterhalen. Het kan zijn dat de leiding sterk is vervuild, verzakt, of zelfs afgebroken. Een voorwerp kan klem zitten in de leiding, boomwortels kunnen de riolering doorboren en er kunnen andere beschadigingen zijn.

Met behulp van camera’s, radio- en rookdetectie bekijken we het leidingstelsel. Zo kunnen we met camera problemen goed in kaart brengen, zoals scheuren, boomwortels of lekkages. Met rookdetectie kunnen we ook stankoverlast in kaart brengen. We hoeven tijdens de inspectie geen leidingen, muren of vloeren open te breken.

Na de inspectie sturen we je een digitaal rapport toe met video en fotobeelden. Nadat de oorzaak in kaart is gebracht kunnen wij de meest geschikte oplossing bieden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de leiding of een deel daarvan moet worden vervangen of dat volstaan kan worden met het reinigen van de leiding.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

SCHAKEL DE HULP IN VAN RIOOL TOTAAL SERVICE

Laat je riool ontstoppen door Riool Totaal Service. Naast dat we de verstopping oplossen geven we je advies om een verstopping in de toekomst te voorkomen.

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service!

In welke steden en/of dorpen is Riool Totaal Service actief?

Riool Totaal Service heeft diverse loodgieters in dienst die je graag helpen om snel de verstopping aan je afvoer te verhelpen. Wil jij snel van je verstopte afvoer af? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 85 06 09 544maak een afspraak via of bekijk meer informatie hieronder. Zoals Riool Ontstoppen Eindhoven. Onze locaties: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Nijmegen, Oss, Oosterhout, Vught, Waalwijk, Helmond, Dongen, Raamsdonksveer, Kaatsheuvel, Drunen, Rijen, Oisterwijk, Schijndel, Veghel, Uden, Sint-Oedenrode, Gemert, Boekel, Zaltbommel en Wijchen.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.