RIOOLREPARATIE

Een lekkende riolering is het laatste wat je wilt meemaken. De schade is aanzienlijk en de gezondheidsrisico’s groot. Kortom, schade aan het riool dient direct aangepakt te worden.

DIRECT CONTACT

BEL: 085 06 09 544
maak direct online een afspraak

€ 69,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

RIOOL REPAREREN

Een verstopt riool kan ontstaan door verschillende dingen. Van vet- en zeepresten en opgehoopte haren tot bladeren die via de regenpijp in het riool terecht zijn gekomen. Onze professionals staan gelukkig zeven dagen per week voor je klaar om het riool vakkundig te reinigen.

Soms is alleen reinigen niet voldoende. Door middel van een rioolinspectie kunnen wij er achter komen wat de staat is van het rioolstelsel. Het kan zijn dat de leidingen niet meer in goede staat zijn en herstelt dienen te worden.

RIOOLREPARATIE RELINEN

In veel gevallen kunnen wij het riool repareren en renoveren door gebruik te maken van de techniek relinen. Hierbij brengen we via een put of ontstoppingspunt een kous aan in het riool. De kous bevat hars dat uithard, waardoor zich een stevige laag vormt aan de binnenkant van de leidingen. Deze harslaag bedekt de scheuren, barsten of zwakke plekken waardoor het riool weer jarenlang mee kan. Het grote voordeel van relinen is dat we vanuit binnen werken en geen muren of vloeren open hoeven te breken.

Een verstopping komt nooit gelegen,
daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 69,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.
Bel: 085 06 09 544
maak direct online een afspraak

SCHAKEL DE HULP IN VAN RIOOL TOTAAL SERVICE

Schakel Riool Totaal Service in voor een rioolinspectie. Maak direct een afspraak! Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK