RIOOL ONTSTOPPEN OOSTERHOUT

Last van een nare geur in huis, of spoelen de afvoeren niet meer door als gewenst? Dan is er waarschijnlijk sprake van een rioolverstopping. Je riool ontstoppen in Oosterhout is de juiste keuze! Bij Riool Totaal Service zijn we in staat om binnen 24 uur jouw riool te ontstoppen in Oosterhout. Onze specialisten staan voor je klaar! We werken snel en efficiënt, met het oog op kwaliteit en een langdurige oplossing. Laat vandaag nog je riool ontstoppen in Oosterhout!

verstopping pomp

Waarom een ontstoppingsbedrijf Oosterhout?

Een ontstoppingsbedrijf uit Oosterhout kan snel op locatie zijn en zorgt ervoor dat je zo min mogelijk last ervaart van je huidige probleem. Daarnaast ervaar je de volgende voordelen bij ons:

 • 24/7 beschikbaar
 • Wij zijn altijd bereikbaar: ook ‘s nachts, in het weekend of op feestdagen
 • Voordelige prijs
 • We hanteren een vast tarief van slechts €79,-
 • Ervaring en expertise
 • Onze loodgieters zijn allemaal opgeleid en doen dit werk al jaren
 • Snel op locatie
 • We zijn binnen 24 uur bij jou op locatie!

Kun je zelf een riool ontstoppen Oosterhout?

Wanneer een riool verstopt raakt, wil je hier zo snel mogelijk van af. Het is dus logisch om eerst te kijken wat je zelf kunt doen, maar toch raden we vrijwel alles af. Enkel wanneer je de verstopping met het blote oog kunt waarnemen, is het mogelijk om deze ook zelf te verwijderen. Probeer niet de verstopping weg te halen met kokend water en soda of azijn: dit kan juist voor extra ophoping zorgen.

Toch is er wel iets dat je zelf kunt doen, namelijk het signaleren van het probleem. Niet alleen de klachten ervaren, maar ook proberen te achterhalen waar de verstopping precies zit. Hiermee kunnen onze specialisten gerichter te werk gaan!

Dit is wat wij voor je doen!

Zodra jij met ons contact hebt opgenomen, doen wij er alles aan om zo snel mogelijk je riool te ontstoppen in Oosterhout. We denken kritisch na over je huidige situatie en bedenken welke materialen er voor ingezet moeten worden. Is het nog niet helemaal duidelijk waar de verstopping zich bevindt, dan voeren we eerst een camera inspectie uit in je riool. Alles om jouw riool weer als vanouds te laten presteren!

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Riool ontstoppen Oosterhout kosten

Bij Riool Totaal Service handelen we te allen tijde met een standaardtarief van €79,-. Dit tarief omvat de voorrijkosten, een half uur arbeidsloon en de basismaterialen. Wil jij dat we in het weekend of ‘s avonds langs komen, dan kan het zijn dat we hier extra kosten voor in rekening brengen.

Onze werkwijze

We werken bij Riool Totaal Service altijd met een vaste werkwijze. Jouw riool ontstoppen in Oosterhout gaat als volgt!

 1. Jij ervaart last. Of het nou een vieze geur of een slechte spoeling is, jij merkt dat je riool verstopt is. Eerst probeer je zelf te achterhalen of je het probleem kunt verhelpen. Lukt dit niet, dan neem je contact met ons op.
 2. Moment inplannen: jij vertelt ons alles wat je weet rondom je huidige situatie, zodat wij weten wat er precies gedaan moet worden. Vervolgens plannen we gezamenlijk een moment in waarop wij bij je langs kunnen komen.
 3. Ontstopt riool: op het afgesproken moment staan onze specialisten voor de deur. We doen er alles aan om zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan, zodat jij zo snel mogelijk weer gebruik van je riool kunt maken. Wanneer we klaar zijn, leggen we uit wat het probleem was en geven we je advies zodat dit niet nog een keer hoeft te gebeuren.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Oosterhout. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.