ONTSTOPPINGSBEDRIJF OOSTERHOUT

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service

Een verstopte afvoer, een nare geur uit de wasbak of wateroverlast? Iedereen weet hoe vervelend het is. Riool Totaal Service lost het zo snel mogelijk voor jou op. We staan 24/7 voor je klaar en helpen je vakkundig. Maak nu een afspraak met dé loodgieter in Oosterhout!

verstopping pomp

LAST VAN VERSTOPPINGEN?

Een verstopping is soms lastig te achterhalen. Schakel daarom Riool Totaal Service in! Wij beschikken over materialen waarmee wij de oorzaak van de verstopping voor jou kunnen achterhalen. Zo kunnen wij een passende oplossing hanteren om schade aan de riolering te voorkomen en  hoef je zelf niet meer om te kijken naar die vervelende verstopping. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

GEEN ONVERWACHTE KOSTEN

Vooraf bespreken we de situatie en de verwachte kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en betaal je bij Riool Totaal Service met onze scherpe prijzen nooit teveel.

RIOOL VERSTOPT? BEL RIOOL TOTAAL SERVICE OOSTERHOUT

Kunnen wij jou helpen met het verhelpen van verstoppingsproblemen? Onze ervaren monteurs staan dag en nacht klaar om jouw verstoppingen zo snel mogelijk te verhelpen. Maak nu direct een afspraak!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.