Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

ONTSTOPPINGSBEDRIJF UDEN

Een verstopt riool kan je huishouden ontregelen, met overstromingen en nare geuren als gevolg. Het is een probleem dat snel en efficiënt opgelost moet worden om verdere schade te voorkomen. Een professioneel ontstoppingsbedrijf kan je hierbij helpen en zorgt ervoor dat je sanitair weer normaal functioneert.

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf Uden

 • Voordelig tarief
 • Wij bieden scherpe en concurrerende prijzen voor onze diensten.
 • Lokaal gevestigd
 • Wij zijn gevestigd in Uden en hebben kennis van de lokale infrastructuur.
 • Altijd beschikbaar
 • Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar voor noodgevallen.
 • Kwaliteitsservice
 • Wij leveren betrouwbare en hoogwaardige service.

Riool zelf ontstoppen Uden

Het zelf ontstoppen van een riool met huishoudelijke middelen lijkt vaak een snelle oplossing, maar het kan het probleem verergeren. Een specialist heeft de expertise en apparatuur om het riool veilig en effectief te ontstoppen. Door een professional in te schakelen, zorg je voor een blijvende oplossing en voorkom je verdere schade aan je rioolstelsel.

Wat wij voor je doen!

Riool Totaal Service biedt een complete service voor het ontstoppen van je riool. Wij maken gebruik van moderne technieken om blokkades snel en efficiënt te verwijderen, zodat je riool weer optimaal werkt. Onze ervaren specialisten staan klaar om je probleem professioneel aan te pakken. We doen dit altijd binnen 24 uur vanaf het moment dat je met ons contact opneemt.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Uden

Onze diensten kosten €79,-. Dit tarief omvat de voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon en de basismaterialen. Voor eventuele extra kosten voor speciale tarieven of aanvullend materiaal, overleggen wij altijd eerst met jou, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

Bij Riool Totaal Service hanteren we een vaste werkwijze om consistentie en kwaliteit te waarborgen.

 1. Probleemerkenning: Jij ervaart last van een verstopt riool in Uden. Eerst probeer je dit probleem zo helder mogelijk te achterhalen, waarna je contact opneemt met je ontstoppingsbedrijf in Uden.
 2. Contactopname: Via de telefoon of mail neem je contact met ons op. Je probeert de situatie zo helder mogelijk te omschrijven, waarna we gezamenlijk een afspraak maken binnen 24 uur.
 3. Op locatie: Onze specialist komt op het afgesproken tijdstip langs en onderzoekt het probleem grondig.
 4. Advies: Na de inspectie geven we je een duidelijk advies zodat de verstopping niet nogmaals voor hoeft te komen.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Uden. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.