Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

ONTSTOPPINGSBEDRIJF TILBURG

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Tilburg en omgeving? Riool Totaal Service is al jaren gespecialiseerd in het verhelpen en oplossen van allerlei soorten rioolproblemen. Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan 24/7 wij voor je klaar. Maak direct een afspraak!

Riool totaal afvoer

VOOR ELK PROBLEEM EEN OPLOSSING

Een verstopping is soms lastig te achterhalen. Het kan zijn dat de leiding is dichtgeslibd door vet- en zeepresten, verzakt, of zelfs afgebroken. Een voorwerp kan klem zitten in de leiding, boomwortels kunnen de riolering doorboren en er kunnen andere beschadigingen zijn. Aan de hand van de type verstopping gaan we op zoek naar de beste oplossing. We doen altijd ons best om schade aan de riolering zo veel mogelijk te voorkomen. De meest voorkomende verstoppingen kunnen wij snel verhelpen. Je kunt onder andere terecht bij ons voor:

wc verstopping

WC VERSTOPPINGEN

Is je wc verstopt? Spoel dan niet nogmaals door! Een verstopte wc of toilet overkomt helaas iedereen wel eens, maar door nogmaals door te spoelen komt het water nóg hoger te staan en kan de wc overstromen.

afvoer verstopt

AFVOER ONTSTOPT

Heb je last van langzaam weglopend water in de gootsteen? Of komt er een vreemde lucht uit je afvoer? Dan is er een grote kans dat de afvoer stopt is.

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPPING

Loopt de wasbak vol met water? Een verstopte wasbak wordt vaak veroorzaakt door opgehoopt vet, gel, scheerschuim zuip en/of etensresten. Riool Totaal Service heeft ontelbare wasbak verstoppingen verholpen.

douche verstopping

DOUCHE VERSTOPPINGEN

Een vollopende douche is nooit gewenst. Douche verstoppingen hebben altijd een hoge urgentie, omdat iedereen natuurlijk fris voor de dag wilt komen.

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPPINGEN

Een verstopte gootsteen voorkomt dat het water weg kan spoelen. Als je dit probleem heeft, kun je beter geen gebruik meer maken van de wasbak.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Is uw riool verstopt? Wanneer moet het riool ontstopt worden? Meestal merk je het als eerste als je een vreemd geluid uit de afvoer van de wc, wasbak, toilet of douche hoort komen. Ook komt het water omhoog in plaats van dat het weg loopt.

rioolinspectie

RIOOLINSPECTIE

Rioolinspectie is een onderzoek en analyse van de riolering in het algemeen. Wij focussen ons op mankementen in het riool. Denk hierbij aan scheuren, breuken, verstopping of andere eigenaardigheden.

riool reiniging

RIOOLREINIGING

Rioolreiniging is de beste manier om verstoppingen, lekkage en stankoverlast te voorkomen. Riool Totaal Service is expert in het reinigen van riolering. Voorkom hoge kosten en vervelende ongemakken door samen met ons een rioolreinigingsplan op te stellen.

rioolreparatie

RIOOLREPARATIE

Soms is een reiniging van het riool niet voldoende. Als er een scheur in de riolering zit, dan kan er stank ontstaan wat helaas niet alleen met een reiniging op te lossen is.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF

Met onze scherpe prijzen betaal je bij Riool Totaal Service Tilburg nooit te veel. Vooraf bespreken we de situatie en communiceren we de kosten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. 

RIOOL VERSTOPT? BEL RIOOL TOTAAL SERVICE IN TILBURG

Is het niet gelukt om de verstopping zelf te verhelpen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om de verstopping zo snel mogelijk op te lossen. Plan direct een afspraak in!

RIOOL ONTSTOPPEN TILBURG

Riool Totaal Service gaat verder waar andere bedrijven niet gaan. Wij heten niet voor niks Riool Totaal Service en zetten daarom extra stappen voor onze klanten.

Wij zijn niet vies van vuile handen en lossen alle problemen aan het riool op. Onze specialisten doen onder andere aan rioolinspectie, rioolreiniging en rioolreparatie. Een riool verstopt over het algemeen doordat over de tijd heen viezigheid door de afvoer gaat. Deze viezigheid laat elke keer een klein beetje aanslag achter op de leiding(en).

Als het riool niet met enige regelmaat gereinigd wordt, dan is het onvermijdelijk dat de afvoer/het riool gaat verstoppen. Onze specialisten vinden de verstopping.

Door de oorzaak weg te halen, zal de afvoer weer doorspoelen zoals je gewend bent. Bij Riool Totaal Service geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het gereinigde gedeelte van de afvoer worden onder garantie verholpen.

Dit is de Riool Totaal Service zoals het in onze ogen hoort te zijn!

ONTSTOPPING TILBURG

Ben je op zoek naar een loodgieter in Tilburg? Riool Totaal Service heeft een gespecialiseerd team in alle soorten verstoppingen.

Binnenshuis verhelpen wij verstoppingen aan alle sanitaire toepassingen. Denk hierbij aan ruimtes zoals de keuken, badkamer, waskamer of toiletruimte.

Onze experts zijn bekend met alle soorten afvoer. Heb je een verstopping in je toilet, wasbak of douche en ben je met spoed op zoek naar een ontstoppingsbedrijf? Zoek dan niet verder! Riool Totaal Service is 365 dagen per jaar 24/7 bereikbaar. Een verstopping kan om allerlei redenen urgentie hebben. Daarom zijn wij altijd bereikbaar en ook zo snel mogelijk ter plaatse.

LOODGIETER MET SPOED IN TILBURG

Een spoedloodgieter bel je niet voor je plezier. Daarom richt Riool Totaal Service zich op het probleem en het zo snel en fijn mogelijk op te lossen hiervan. Wij zijn 24/7 x 365 dagen bereikbaar. Bel ons direct op: +31 (0) 13 23 40 470 en wij lossen het probleem vandaag voor je op. Onze specialistische loodgieters zijn snel en betaalbaar. Laten we samen direct het probleem oplossen. Neem telefonisch contact op, want de beller is altijd sneller.

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN TILBURG

Riool Totaal Service rekent een basistarief van €79,- ex. BTW. Hiervoor krijg je een half uur een loodgieter over de vloer, inclusief voorrijkosten en materiaal. Doorgaans verhelpen wij de meeste verstoppingen binnen een half uur. Wij rekenen extra tarief bij avond- of weekendaanvragen. De avondtoeslag geldt vanaf 18.00.

Wij bespreken altijd vooraf de situatie en zijn transparant over de kosten. De scherpe prijzen van Riool Totaal Service zorgen dat je nooit voor een verrassing komt te staan. Je betaalt bij ons nooit te veel. Pinnen is bij ons altijd mogelijk.

 

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.