ONTSTOPPINGSBEDRIJF
TILBURG

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Tilburg en omgeving? Riool Totaal Service is al jaren gespecialiseerd in het verhelpen en oplossen van allerlei soorten rioolproblemen. Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan 24/7 wij voor je klaar. Maak direct een afspraak!

DIRECT CONTACT

BEL: 013 23 40 470
maak direct online een afspraak

€ 69,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

VOOR ELK PROBLEEM EEN OPLOSSING

Een verstopping is soms lastig te achterhalen. Het kan zijn dat de leiding is dichtgeslibd door vet- en zeepresten, verzakt, of zelfs afgebroken. Een voorwerp kan klem zitten in de leiding, boomwortels kunnen de riolering doorboren en er kunnen andere beschadigingen zijn.

Aan de hand van de type verstopping gaan we op zoek naar de beste oplossing. We doen altijd ons best om schade aan de riolering zo veel mogelijk te voorkomen. De meest voorkomende verstoppingen kunnen wij snel verhelpen. Je kunt onder andere terecht bij ons voor:

WC VERSTOPPINGEN

Is je wc verstopt? Spoel dan niet nogmaals door! Een verstopte wc overkomt helaas iedereen wel eens, maar door nogmaals door te spoelen komt het water nóg hoger te staan en kan de wc overstromen.

Loopt je wc al over? Leg dan alvast oude dekens, kranten of handdoeken om de wc heen. Hiermee voorkom je een hoop viezigheid.

Neem contact met ons op zodat wij snel je wc in Tilburg (of in de omgeving) ontstoppen. Voor €69,- (ex. BTW) komen wij langs, inclusief een half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie.

AFVOER ONTSTOPT 

Heb je last van langzaam weglopend water in de gootsteen? Of komt er een vreemde lucht uit je afvoer? Dan is er een grote kans dat de afvoer stopt is.

Een verstopte afvoer wordt vaak veroorzaakt door resten van eten, vet, wc papier of haar. Een diepe verstopping is lastig op te lossen, daarnaast is het ook mogelijk dat er een breuk in de leiding zit.

Maak zelf geen onnodige schade en laat Riool Totaal Service langskomen. Wij zijn specialisten in het oplossen van afvoerproblemen. Voor €69,- (ex. BTW) komen wij in Tilburg en omgeving langs, inclusief een half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie.

WASBAK VERSTOPPING

Loopt de wasbak vol met water? Een verstopte wasbak wordt vaak veroorzaakt door opgehoopt vet, gel, scheerschuim zuip en/of etensresten. Riool Totaal Service heeft ontelbare wasbak verstoppingen verholpen.

Wij gaan deskundig te werken om de verstopping in de wasbak te verhelpen. Na het verhelpen van de verstopping krijg je zelfs 3 maanden garantie van ons op het gereinigde gedeelte. Onze vestiging zit vlakbij Tilburg, dus wij zijn altijd snel bij je om dat verstopping op te lossen.

DOUCHE VERSTOPPINGEN

Een vollopende douche is nooit gewenst. Douche verstoppingen hebben altijd een hoge urgentie, omdat iedereen natuurlijk fris voor de dag wilt komen.

Als het water niet meer wegloopt uit de douche, dan komt dit meestal door huidvet, zeepresten en/of opgehoopt haar.

Riool Totaal Service verhelpt de verstopping snel en adequaat in Tilburg. Neem contact op om snel een rioolspecialist langs te laten komen.

GOOTSTEEN VERSTOPPINGEN

Een verstopte gootsteen voorkomt dat het water weg kan spoelen. Als je dit probleem heeft, kun je beter geen gebruik meer maken van de wasbak.

Een verstopte gootsteen raakt vaak verstopt door afvalresten in het water. Hier zit vaak ook vet bij, en na een langere periode gaat dit vastkoeken in de afvoer van je gootsteen. Uiteindelijk kan hier dus een verstopping door worden veroorzaakt.

Vaak zien we ook dat de gootsteen verstopt raakt door blokkades. Denk bijvoorbeeld aan houten stokjes, speelgoed of doppen. De blokkade voorkomt dat het water weg kan spoelen.

Water bevat kalk en kalkdeeltjes blijven in de afvoer hangen wanneer het wegspoelt. De kalkaanslag wordt na verloop van tijd zo hardnekkig dat de gootsteen verstopt.

Zeepresten zijn ook een veelvoorkomende oorzaak van een verstopte gootsteen. Zeepresten blijven net als kalk en vet aan de gootsteen kleven.

Riool Totaal Service verlost je snel van problemen met de gootsteen. Wij zijn gevestigd in Den Bosch en zijn snel ter plaatse in de omgeving van Tilburg.

RIOOL ONTSTOPPEN

Wanneer moet het riool ontstopt worden? Meestal merk je het als eerste als je een vreemd geluid uit de afvoer van de wc, wasbak of douche hoort komen. Ook komt het water omhoog in plaats van dat het weg loopt.

Voorkom een overstroming en trek de wc niet nogmaals door. Dit gaat meestal tegen het gevoel in, maar de kans van overstroming wordt nog veel groter als je nogmaals doortrekt.

Gemiddelde huishoudens verwerken 150.000 liter vuilwater per jaar. Al dit vuile water moet natuurlijk door de afvoer afgevoerd worden. Al het vuile water bevat kalk, vet of andere resten wat verstoppen veroorzaken.

Riool Totaal Service lokaliseert de verstopping en verhelpt het. Onze vestiging ligt in de buurt van Tilburg. Wij zijn snel bij je thuis om de verstopping op te lossen. Je krijgt er van ons zelfs 3 maanden garantie bij!

RIOOLINSPECTIE

Rioolinspectie is een onderzoek en analyse van de riolering in het algemeen. Wij focussen ons op mankementen in het riool. Denk hierbij aan scheuren, breuken, verstopping of andere eigenaardigheden.

Ook kunnen externe factoren het riool beïnvloeden, bij een rioolinspectie komen dit soort zaken aan het licht. Door de exacte locatie van het probleem te vinden, kunnen wij doeltreffend de oplossing toepassen.

Naast het oplossen van het probleem, kunnen wij ook de rest van het riool inspecteren. Mochten er nog andere mankementen aan het riool zijn, dan kunnen wij dit preventief oplossen. Zo weet je zeker dat er geen andere grote rioolproblemen ontstaan.

Wij hebben diverse inspectiemethodes om uiteenlopende problemen in kaart te brengen. Zo hebben wij de mogelijkheid tot cameradetectie, radiodetectie en rookdetectie. Met cameradetectie voorkomt Riool Totaal Service problemen als scheuren, lekkages of boomwortels. Rookdetectie is de beste methode om stankoverlast te vinden.

Wil jij je riool laten inspecteren in de omgeving van Tilburg? Neem dan contact op met Riool Totaal Service.

RIOOLREINIGING

Rioolreiniging is de beste manier om verstoppingen, lekkage en stankoverlast te voorkomen. Riool Totaal Service is expert in het reinigen van riolering. Voorkom hoge kosten en vervelende ongemakken door samen met ons een rioolreinigingsplan op te stellen.

Riool Totaal Service komt dan periodiek bij je langs om de levensduur van de riolering te verlengen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch en wij zijn snel bij je thuis in de omgeving van Tilburg om problemen aan de riolering op te lossen. Neem contact met ons op om je riool te laten reinigen.

RIOOLREPARATIE

Soms is een reiniging van het riool niet voldoende. Als er een scheur in de riolering zit, dan kan er stank ontstaan wat helaas niet alleen met een reiniging op te lossen is.

Riool Totaal Service is specialist in het relinen van riolering. Relinen is een techniek waarbij we een kous aanbrengen in het riool. De kous bevat hars dat uithard, hiermee creëren we een stevige laag aan de binnenkant van de riolering.

Hiermee repareren we eventuele scheuren, barsten en zwakke plekken in het riool. Door deze techniek te gebruiken hoeven we geen muren of vloeren open te breken om uw riolering te fixen.

Zoek jij een reparateur in de omgeving van Tilburg? En moet jouw riool gerepareerd worden? Zoek dan niet verder en neem snel contact op met Riool Totaal Service!

Een verstopping komt nooit gelegen,
daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 69,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.
Bel: 013 23 40 470
maak direct online een afspraak

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN:

We zijn super tevreden over de geleverde diensten.. Het regende super hard, onze kruipruimte stond blank maar ze hebben ons niet in de steek gelaten. Geweldige jongens met super goede service! Echte vakmannen!  Super goede prijs ook!! We zijn erg tevreden!!

Zohra Rahim

Ik kwam door een verstopping in contact met riool totaal service. Bij aankomst en een kort gesprek begonnen de mannen aan de zoektocht van de verstopping. Al snel bleek er op een plek een goeie verstopping te zitten. Er werd goed overlegd met mij wat ze konden gaan doen zodat er achteraf geen twijfel over zou bestaan en er geen verassing zouden zijn. Uiteindelijk werd de verstopping verholpen.
Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!

Paul

Alle leidingen onder het huis zijn vervangen door deze professionele mannen. Ze hebben alles netjes achtergelaten. Super goede prijs en goede kwaliteit. Ze hebben verstand en plezier in en van hun werk.

Mati Ahrar

Zeer goede service, komen de afspraken na, sociale en leuke werkers. Zeer tevrede over de werkzaamheden.

Daimy Schulpen

Fijne vakmensen en goed werk!

Katinka Van Beveren

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF

Met onze scherpe prijzen betaal je bij Riool Totaal Service nooit te veel. Vooraf bespreken we de situatie en communiceren we de kosten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

RIOOL VERSTOPT? BEL RIOOL TOTAAL SERVICE IN TILBURG

Is het niet gelukt om de verstopping zelf te verhelpen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om de verstopping zo snel mogelijk op te lossen. Plan direct een afspraak in!

maak direct online een afspraak

RIOOL ONTSTOPPEN TILBURG

Riool Totaal Service gaat verder waar andere bedrijven niet gaan. Wij heten niet voor niks Riool Totaal Service en zetten daarom extra stappen voor onze klanten.

Wij zijn niet vies van vuile handen en lossen alle problemen aan het riool op. Onze specialisten doen onder andere aan rioolinspectie, rioolreiniging en rioolreparatie.

Een riool verstopt over het algemeen doordat over de tijd heen viezigheid door de afvoer gaat. Deze viezigheid laat elke keer een klein beetje aanslag achter op de leiding(en).

Als het riool niet met enige regelmaat gereinigd wordt, dan is het onvermijdelijk dat de afvoer/het riool gaat verstoppen. Onze specialisten vinden de verstopping.

Door de oorzaak weg te halen, zal de afvoer weer doorspoelen zoals je gewend bent. Bij Riool Totaal Service geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het gereinigde gedeelte van de afvoer worden onder garantie verholpen.

Dit is de Riool Totaal Service zoals het in onze ogen hoort te zijn!

ONTSTOPPING TILBURG

Ben je op zoek naar een loodgieter in Tilburg? Riool Totaal Service heeft een gespecialiseerd team in alle soorten verstoppingen.

Binnenshuis verhelpen wij verstoppingen aan alle sanitaire toepassingen. Denk hierbij aan ruimtes zoals de keuken, badkamer, waskamer of toiletruimte.

Onze experts zijn bekend met alle soorten afvoer. Heb je een verstopping in je toilet, wasbak of douche en ben je met spoed op zoek naar een ontstoppingsbedrijf? Zoek dan niet verder! Riool Totaal Service is 365 dagen per jaar 24/7 bereikbaar. Een verstopping kan om allerlei redenen urgentie hebben. Daarom zijn wij altijd bereikbaar en ook zo snel mogelijk ter plaatse.

LOODGIETER MET SPOED IN TILBURG

Een spoedloodgieter bel je niet voor je plezier. Daarom richt Riool Totaal Service zich op het probleem en het zo snel en fijn mogelijk op te lossen hiervan. Wij zijn 24/7 x 365 dagen bereikbaar.

Bel ons direct op 085 06 09 544 en wij lossen het probleem vandaag voor je op. Onze specialistische loodgieters zijn snel en betaalbaar. Laten we samen direct het probleem oplossen. Neem telefonisch contact op, want de beller is altijd sneller.

KOSTEN RIOOL ONTSTOPPEN TILBURG

Riool Totaal Service rekent een basistarief van €69,- ex. BTW. Hiervoor krijg je een half uur een loodgieter over de vloer, inclusief voorrijkosten en materiaal. Doorgaans verhelpen wij de meeste verstoppingen binnen een half uur. Wij rekenen extra tarief bij avond- of weekendaanvragen. De avondtoeslag geldt vanaf 18.00.

Wij bespreken altijd vooraf de situatie en zijn transparant over de kosten. De scherpe prijzen van Riool Totaal Service zorgen dat je nooit voor een verrassing komt te staan. Je betaalt bij ons nooit te veel. Pinnen is bij ons altijd mogelijk.