RIOOL ONTSTOPPEN TILBURG

Last van een verstopt riool? Deze vieze geur kan zich door je hele huis verspreiden en je kunt ook niet meer goed doorspoelen. Je riool ontstoppen in Tilburg is dus een slim idee. Wij staan klaar om jouw riool te ontstoppen in Tilburg. Snel, efficiënt, maar met het oog op kwaliteit. Jouw riool ontstoppen in Tilburg is voor ons geen enkel probleem. Neem contact met ons op en we staan nog binnen 24 uur bij je op de stoep!

Riool totaal afvoer

Waarom een ontstoppingsbedrijf uit Tilburg?

Wanneer je kiest voor een ontstoppingsbedrijf uit Tilburg, kies je voor een lokale partij. Dit brengt vele voordelen met zich mee! We zetten ze voor je op een rijtje.

 • Snel op locatie
 • Omdat we al dichtbij zijn, kunnen we nog sneller ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen
 • Voordelige prijs
 • We hanteren een starttarief van slechts €79,-
 • Altijd bereikbaar
 • Onze specialisten staan 24/7 voor je klaar
 • Jarenlange ervaring
 • Er is niks dat onze loodgieters nog niet hebben meegemaakt

Kan je zelf een riool ontstoppen?

Er zijn weinig situaties waarin het je lukt om zelf het riool te ontstoppen. Eigenlijk is dit alleen mogelijk wanneer de verstopping met het blote oog zichtbaar is. Is dit niet het geval, dan is je riool ontstoppen in Tilburg laten doen een betere keuze, omdat een specialist precies weet wat er moet gebeuren en welke materialen er hiervoor ingezet kunnen worden.

Dit betekent overigens niet dat je compleet niets kunt doen. Je helpt onze specialisten namelijk enorm door eerst zelf proberen de verstopping te vinden. Wanneer je een inschatting van het probleem kunt doen, kunnen wij inschatten wat de ernst is en dus wat er moet gebeuren om het probleem zo snel mogelijk te voorkomen.

Wat wij voor je doen!

Zodra jij contact met ons op hebt genomen, werken wij met een gericht plan waarin we jouw riool ontstoppen in Tilburg. Onze loodgieters hebben al het juiste materiaal in huis om dit te bewerkstelligen. We sporen de verstopping op, zetten onze materialen in en voorzien je uiteindelijk van advies om ervoor te zorgen dat de verstopping niet nog een keer plaatsvindt.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Wat kost een WC ontstoppen?

Bij Riool Totaal Service betaal je een vast tarief van €79,-. Deze kosten bevatten de voorrijkosten, de nodige materialen en een half uur arbeidsloon, de gemiddelde tijd die het neemt om een riool te ontstoppen in Tilburg. Deze kosten kunnen oplopen door extra tarieven voor avond- of weekendwerk, of door de inzet van extra materialen.

Riool ontstoppen tilburg in 3 stappen

Jouw riool ontstoppen in Tilburg vindt bij ons plaats in drie eenvoudige stappen.

 1. Probleemsignalering: eerst ligt de bal bij jou. Jij merkt dat er iets aan de hand is. Je probeert eerst te achterhalen waar dit is en haalt zo mogelijk de ophoping weg. Lukt dit niet, dan neem je contact met ons op!
 2. Contact: jij komt in contact met één van onze specialisten. Je vertelt wat er aan de hand is, waarna er samen een moment ingepland wordt waarop de specialist bij jou langs kan komen.
 3. Riool ontstoppen Tilburg: op het afgesproken moment komen onze loodgieters bij je langs om je riool te ontstoppen. Zodra dit gedaan is, ontvang je advies zodat de verstopping niet nog een keer zal optreden.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Tilburg. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.