Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

ONTSTOPPINGSBEDRIJF OSS

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service

Op zoek naar een betrouwbaar ontstoppingsbedrijf in Oss? Bel Riool Totaal Service! Wij hebben jarenlange ervaring en weten de meeste ontstoppingen al binnen 30 minuten te verhelpen. En wij staan 24/7 voor je klaar! Zo weet je zeker dat je rioolproblemen snel worden verholpen.

riool totaal service

VOOR ELK PROBLEEM EEN OPLOSSING

Een verstopping is soms lastig te achterhalen. Het kan zijn dat de leiding is dichtgeslibd door vet- en zeepresten, verzakt, of zelfs afgebroken. Een voorwerp kan klem zitten in de leiding, boomwortels kunnen de riolering doorboren en er kunnen andere beschadigingen zijn. Aan de hand van de type verstopping gaan we op zoek naar de beste oplossing. We doen altijd ons best om schade aan de riolering zo veel mogelijk te voorkomen. De meest voorkomende verstoppingen kunnen wij snel verhelpen. Je kunt onder andere terecht bij ons voor:

wc verstopping

WC VERSTOPPINGEN

Is je wc verstopt? Spoel dan niet nogmaals door! Een verstopte wc overkomt helaas iedereen wel eens, maar door nogmaals door te spoelen komt het water nóg hoger te staan en kan de wc overstromen.

afvoer verstopt

AFVOER ONTSTOPT

Heb je last van langzaam weglopend water in de gootsteen? Of komt er een vreemde lucht uit je afvoer? Dan is er een grote kans dat de afvoer stopt is.

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPPING

Loopt de wasbak vol met water? Een verstopte wasbak wordt vaak veroorzaakt door opgehoopt vet, gel, scheerschuim zuip en/of etensresten. Riool Totaal Service heeft ontelbare wasbak verstoppingen verholpen.

douche verstopping

DOUCHE VERSTOPPINGEN

Een vollopende douche is nooit gewenst. Douche verstoppingen hebben altijd een hoge urgentie, omdat iedereen natuurlijk fris voor de dag wilt komen.

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPPINGEN

Een verstopte gootsteen voorkomt dat het water weg kan spoelen. Als je dit probleem heeft, kun je beter geen gebruik meer maken van de wasbak.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Wanneer moet het riool ontstopt worden? Meestal merk je het als eerste als je een vreemd geluid uit de afvoer van de wc, wasbak of douche hoort komen. Ook komt het water omhoog in plaats van dat het weg loopt.

rioolinspectie

RIOOLINSPECTIE

Rioolinspectie is een onderzoek en analyse van de riolering in het algemeen. Wij focussen ons op mankementen in het riool. Denk hierbij aan scheuren, breuken, verstopping of andere eigenaardigheden.

riool reiniging

RIOOLREINIGING

Rioolreiniging is de beste manier om verstoppingen, lekkage en stankoverlast te voorkomen. Riool Totaal Service is expert in het reinigen van riolering. Voorkom hoge kosten en vervelende ongemakken door samen met ons een rioolreinigingsplan op te stellen.

rioolreparatie

RIOOLREPARATIE

Soms is een reiniging van het riool niet voldoende. Als er een scheur in de riolering zit, dan kan er stank ontstaan wat helaas niet alleen met een reiniging op te lossen is.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF

Met onze scherpe prijzen betaal je nooit teveel. Wij rekenen een starttarief van €79. Dit is inclusief voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw. Om verrassingen te voorkomen bespreken we vooraf de situatie en de kosten.

RIOOL VERSTOPT? BEL RIOOL TOTAAL SERVICE IN DEN BOSCH

Heb je geprobeerd om de verstopping zelf te verhelpen, maar lukt het niet? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om de verstopping zo snel mogelijk op te lossen. Plan direct een afspraak in!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.