Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

GOOTSTEEN VERSTOPT

Loopt je gootsteen langzaam vol met water? Etensresten, vetresten of opgehoopte haren kunnen ervoor zorgen dat jouw gootsteen verstopt is. Misschien vind je het nog te vroeg om direct een afspraak te maken met een ontstoppingsbedrijf en ga je liever eerst zelf aan de slag. We geven je graag een aantal tips.

Riool totaal afvoer

GOOTSTEEN ONTSTOPPEN MET AFWASMIDDEL

Met afwasmiddel en heet water kun je ervoor zorgen dat eventueel vet opgelost wordt. Hoewel afwasmiddel goed kan werken bij vet, is het alleen geschikt voor lichte verstoppingen.

GOOTSTEEN ONTSTOPPEN MET ONTSTOPPER

Is vet niet de oorzaak van de verstopping of is het niet gelukt om de verstopping te verhelpen met afwasmiddel? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met een ouderwetse ontstopper. Plaats de ontstopper in het water en druk hem stevig op de afvoer. Als het rubberen gedeelte niet helemaal onder water staat, voeg dan zelf water toe. Trek de ontstopper vervolgens voorzichtig naar je toe als je zuigkracht voelt. Herhaal dit totdat je verstopping boven water komt.

MAAK DE SIFON LOS

Als de ontpopper niet werkt kun je de sifon (zwanenhals) die onder de gootsteen zit los halen. Vervolgens kun je de sifon van binnen goed reinigen. Plaats de sifon vervolgens wel weer goed terug, anders kan deze gaan lekken.

Gootsteen verstopt? wij staan 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

ONTSTOPPEN MET CHEMISCHE GOOTSTEEN ONTSTOPPER? LIEVER NIET!

Er wordt wel eens aangeraden om chemische gootsteenontstoppers te gebruiken. Wij raden dit sterk af omdat de producten veel schade kunnen aanbrengen aan de leidingen en slecht zijn voor het milieu.

GOOTSTEEN NOG STEEDS VERSTOPT? SCHAKEL DE HULP IN VAN RIOOL TOTAAL SERVICE

Is het niet gelukt om je gootsteen zelf te ontstoppen? Schakel de hulp in van Riool Totaal Service! Wij zorgen ervoor dat je gootsteen snel en vakkundig ontstopt wordt

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Direct een afspraak maken? Ook dat kan!

In welke steden en/of dorpen is Riool Totaal Service actief?

Riool Totaal Service heeft diverse loodgieters in dienst die je graag helpen om snel de verstopping aan je afvoer te verhelpen. Wil jij snel van je verstopte afvoer af? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 85 06 09 544maak een afspraak via of bekijk meer informatie hieronder. Onze locaties: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Nijmegen, Oss, Oosterhout, Vught, Waalwijk, Helmond, Dongen, Raamsdonksveer, Kaatsheuvel, Drunen, Rijen, Oisterwijk, Schijndel, Veghel, Uden, Sint-Oedenrode, Gemert, Boekel, Zaltbommel en Wijchen.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.