Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

Afvoer in de badkamer verstopt?

Is een afvoer in de badkamer verstopt? Dit komt nooit gelegen! Een verstopte afvoer tijdens het douchen kan voor veel ongemak zorgen. Het is niet alleen vervelend, het kan ook gevaarlijk zijn voor de leidingen wanneer de afvoer te lang verstopt is. Schakel daarom vandaag nog de hulp in van dé rioolexpert in Noord-Brabant: Riool Totaal Service!

Oorzaak van een verstopte afvoer

Een verstopte afvoer in de badkamer kan op verschillende plekken voorkomen. Zo kan het zijn dat uw douche verstopt is, de wasbak, of beide. Wij zetten kort voor je op een rijtje wat een mogelijke oorzaak kan zijn, en hoe je deze eventueel eenvoudig zelf kunt oplossen.

Verstopte afvoer in de douche

Een verstopte afvoer in de douche is als eerste te herkennen aan het water dat minder goed of niet meer weg loopt. Dit komt vaak door huidvetten, zeepresten en opgehoopte haren. Vaak liggen deze nog aan de oppervlakte van het doucheputje en kun je deze eenvoudig zelf verwijderen. Helaas komt het ook voor dat de verstopping verder in de leiding zit. Ga dan niet zelf aan de slag, maar schakel de hulp in van een professional. Zo voorkom je onnodige schade aan de leiding.

Verstopte afvoer in de wasbak

Een andere, veel voorkomende verstopping in de badkamer, is de afvoer in de wasbak. Hoewel hier vaak minder haren in de afvoer terecht komen, komt het toch voor dat de verstopping wordt veroorzaakt door opgehoopte haren. Bijvoorbeeld door het scheren boven de wasbak. Een afvoer in de wasbak ontstoppen kun je eenvoudig zelf doen. Je leest daar meer over op deze pagina. Kun je de oorzaak niet achterhalen? Riool Totaal Service staat voor je klaar!

Laat je verstopte badkamer afvoer repareren door Riool Totaal Service

Ben je er zelf niet in geslaagd om de verstopte afvoer te verhelpen? Of schakel je liever direct de hulp in van een professional? Schakel dan vandaag nog de hulp in van Riool Totaal Service! Wij komen zo snel mogelijk bij je langs in Noord-Brabant. Is het een spoedgeval? Dan staan wij 24/7 voor je klaar!

Riool Totaal Service ontstopt jouw Badkamer in Noord-Brabant

Wij staan 24/7 voor je klaar in de regio’s Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Breda en Nijmegen. Bel nu of maak online een afspraak!