Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Stroomt het water in je douche niet meer goed weg? Er zijn veel oorzaken waardoor de afvoer van de douche verstopt kan raken. Denk aan huidvet, zeepresten en opgehoopte haren. Het kan lastig zijn om ervoor te zorgen dat de afvoer van je douche niet verstopt raakt, maar het ontstoppen hiervan is minstens zo’n vervelend klusje. Wij helpen je graag met dit klusje!

riool totaal pomp

Waarom je AFVOER DOUCHE ontstoppen door Riool Totaal Service?

 • Vakkundig werk
 • Al onze rioolspecialisten zijn opgeleid en weten precies hoe ze jouw probleem verhelpen
 • Snel op locatie
 • We proberen altijd vandaag nog bij jou langs te komen
 • 24/7 bereikbaar
 • Onze specialisten staan altijd voor je klaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Scherpe tarieven
 • We hanteren een standaardprijs van slechts €79,-

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

douche VERSTOPT? DIT kun JE zelf DOEN!

In veel gevallen is het niet het einde van de wereld wanneer je douche verstopt raakt. Je kunt namelijk best wat zelf proberen om het te ontstoppen. Eerst haal je het doucheputje los: vaak zie je hier al vaak een deel van de oorzaak van de verstopping. Deze resten haal jezelf weg met een ontstoppingsveer. Stroomt het water daarna nog niet goed weg, dan kun je proberen de put verder uit elkaar te halen. Kom je resten tegen, dan verwijder je deze. Let wel goed op dat je het putje ook weer terug in elkaar krijgt, aangezien hij anders geheel niet zal werken.

Nog meer instructie nodig? Lees onze blog over verstopte afvoeren in de badkamer!

OORZAAK VAN een verstopte douche

Een verstopte douche kent veel oorzaken die vaak heel logisch zijn. Zo ontstaan verstoppingen vaak vanwege haar- of zeepresten die rechtstreeks van een lichaam afkomen. In een zeldzaam geval raakt de afvoer van de douche verstopt door vreemde voorwerpen die worden doorgespoeld, zonder dat dit mogelijk is.

ZELF ONTSTOPPEN OF LATEN ONTSTOPPEN?

Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, is het logisch dat je twijfelt of je zelf wil ontstoppen of dat je wil laten ontstoppen. We leggen je uit wanneer welke oplossing van toepassing is.

AFVOER douche ZELF ONTSTOPPEN

Een afvoer douche zelf ontstoppen is in veel gevallen mogelijk. Je kunt zelf het putje controleren en zien of er resten te vinden zijn, die je gelijk kunt verwijderen wanneer deze er zijn. Is dit nog niet genoeg om de ontstopping te verhelpen, dan kun je het putje uit elkaar halen en kijken of het probleem zich hier bevindt, maar let hierbij wel goed op dat je het putje ook weer terug in elkaar krijgt.

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN

Lukt het je niet om zelf de douche te ontstoppen, of laat je liever een specialist het werk doen? Bij Riool Totaal Service staan onze specialisten 24/7 voor je klaar! Een doucheputje in- en uit elkaar halen is voor ons geen enkel probleem. Daarnaast beschikken we over de juiste materialen om dit klusje succesvol te doorlopen.

Douche verstopt? wij staan 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

ONZE WERKWIJZE

Wanneer jouw afvoer van de douche verstopt is, helpen we je op de volgende manier!

 1. Het probleem vaststellen: eerst is het aan jou om vast te stellen waar het probleem ongeveer ligt. Dit lukt niet altijd, maar hoe beter jij de situatie voor ons kunt schetsen, hoe gerichter wij te werk kunnen gaan.
 2. Contact opnemen: vervolgens neem je contact met ons op. Dit kan via e-mail of telefoon, maar ook via het contactformulier. Samen plannen we een moment waarop we bij jou langskomen.
 3. Ontstopping: op het afgesproken moment komen we bij je langs om jouw afvoer te ontstoppen.
 4. Advies: nadat jouw afvoer ontstopt is, leggen we uit wat we gedaan hebben en geven we je advies om nog zo’n verstopping de volgende keer te voorkomen.

Wat kost een AFVOER DOUCHE ontstoppen?

Wij hanteren te allen tijde een basistarief van €79,-. Deze prijs is exclusief BTW. In deze prijs zit het eerste halfuur werk, de voorrijkosten en het gebruikte basismateriaal. Voor werkzaamheden na 18:00 en in het weekend geldt een extra toeslag.

In WELKE STEDEN ZIJN WE ACTIEF?

Is de afvoer van jouw douche verstopt? We helpen je in de volgende plaatsen!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.