Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN WAALWIJK

Heb jij last van een verstopping in je wc, je douche of een andere afvoer in het huis en ben je wonende in omgeving Waalwijk? Ontmoet jouw ontstoppingsbedrijf in Waalwijk! Een ontstoppingsbedrijf in Waalwijk zorgt ervoor dat jij binnen 24 uur verholpen bent van je verstopping. We zijn in staat snel te schakelen omdat we dichtbij gevestigd zijn en zetten onze expertise graag in voor welke verstopping dan ook. Neem contact op met jouw ontstoppingsbedrijf in Waalwijk!

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf in Waalwijk

Wanneer je kiest voor een ontstoppingsbedrijf in Waalwijk, ervaar je verschillende voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje!

 • Snel op locatie
 • Aangezien we dichtbij gevestigd zijn, lukt het ons altijd om binnen 24 uur op locatie te zijn
 • 24/7 bereikbaar
 • Onze servicedesk staat altijd voor je klaar. Zelfs ‘s avonds en in het weekend!
 • Expertise uit opleiding
 • De loodgieters van Riool Totaal Service zijn opgeleid en weten precies wat ze voor jou moeten doen
 • Voordelig tarief
 • Jouw ontstopping wordt verholpen voor een standaard tarief van €79,-

Riool verstopt in Waalwijk? Dit kun je zelf doen!

Bij een riool verstopt in Waalwijk wil je zo snel mogelijk in actie komen om de verstopping te ontstoppen, maar dit is niet altijd mogelijk. Het ligt heel erg aan waar de verstopping zit. Is het een oppervlakkige verstopping die zichtbaar is met het blote oog, dan kun je proberen deze met de hand te verwijderen. Iets wat we in ieder geval afraden is het gebruik van huishoudelijke middelen als baking soda en azijn, aangezien deze de verstopping alleen maar uitstellen of verergeren.

Wat je wel kunt doen is de situatie proberen goed te onderzoeken. Door de situatie volledig door te communiceren, kan een specialist gericht te werk gaan. Ze weten precies welke materialen er ingezet moeten worden en kunnen jou hierdoor ook een beter inschatting geven van hoe lang de werkzaamheden zullen duren.

Hoe wij je riool ontstoppen in Waalwijk

Onze specialisten weten precies hoe een riool ontstoppen in Waalwijk succesvol wordt gedaan. Eerst omschrijf jij de situatie zo accuraat mogelijk. Weet je niet goed waar het probleem precies zit? Geen probleem! Ook dit kunnen onze specialisten eenvoudig achterhalen. Nadat de reden van de verstopping gevonden is, weten we precies welke stappen er genomen moeten worden om de verstopping te verwijderen. Jouw riool werkt weer als vanouds!

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten van een ontstoppingsbedrijf in Waalwijk

Wanneer je voor Riool Totaal Service kiest als jouw ontstoppingsbedrijf in Waalwijk, betaal je een standaard tarief van €79,-. In dit standaard tarief zit een half uur arbeidsloon, de gemiddelde tijd die het duurt om de verstopping te verwijderen. Daarnaast betaal je hiermee voor het basismateriaal en de voorrijkosten. De €79,- kan nog oplopen wanneer er sprake is van een avond- of weekendtarief, of wanneer er van ander materiaal gebruik gemaakt moet worden.

Onze werkwijze

We proberen altijd volgens dezelfde werkwijze te werken. Dit doen we zodat onze klanten weten waar ze precies aan toe zijn, maar ook zodat wij routinematig de juiste oplossing kunnen toepassen. Deze werkwijze ziet er als volgt uit:

 1. Probleemherkenning: jij hebt ergens last van en ervaart dit door een nare geur of een slechte spoelend riool. Eerst kijk je of je de oorzaak van het probleem kunt achterhalen, waarna je contact opneemt met je specialist.
 2. Contactopname: onze servicedesk is 24/7 geopend, waardoor je altijd contact met ons kunt opnemen om een afspraak in te plannen.
 3. Op locatie: binnen 24 uur zijn we bij je op locatie om de verstopping te ontstoppen.
 4. Advies: om ervoor te zorgen dat je niet nogmaals last krijgt van deze verstopping, geeft onze specialist je nog een paar simpele tips.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Waalwijk. We helpen je ook graag met de volgende problemen:

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.