Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

ONTSTOPPINGSBEDRIJF KAATSHEUVEL

Een verstopt riool kan voor veel ongemakken zorgen, zoals nare geuren, slecht doorspoelende afvoeren en zelfs waterschade. Gelukkig kan een ontstoppingsbedrijf dit probleem snel en efficiënt verhelpen. Riool Totaal Service is jouw ontstoppingsbedrijf in Kaatsheuvel. We staan klaar om elk rioolprobleem professioneel aan te pakken, zodat je snel weer gebruik kunt maken van je riool zonder zorgen.

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf in Kaatsheuvel

Door te kiezen voor een ontstoppingsbedrijf in Kaatsheuvel, kies je voor de volgende voordelen.

 • Voordelig tarief
 • Bij Riool Totaal Service profiteer je van concurrerende prijzen voor onze diensten.
 • Lokaal gevestigd
 • Wij zijn lokaal gevestigd in Kaatsheuvel en kennen de omgeving goed.
 • Altijd beschikbaar
 • Onze specialisten zijn 24/7 beschikbaar voor noodsituaties.
 • Kwaliteitsservice
 • Wij leveren hoogwaardige service met garantie op ons werk.

Riool zelf ontstoppen Kaatsheuvel

Het lijkt soms verleidelijk om zelf je riool te ontstoppen met huishoudelijke middelen, zoals soda en azijn. Echter, zonder de juiste kennis en gereedschap kan dit meer schade veroorzaken dan oplossen. Een specialist van Riool Totaal Service beschikt over de nodige expertise en professionele apparatuur om een verstopping veilig en effectief te verhelpen. Het inschakelen van een expert voorkomt verdere problemen en bespaart uiteindelijk tijd en geld.

Wat wij voor je doen!

Bij Riool Totaal Service zorgen wij voor een grondige inspectie om erachter te komen waarom je riool verstopt is in Kaatsheuvel. Vervolgens gebruiken wij geavanceerde technieken en gereedschappen om de verstopping veilig te verwijderen. Onze specialisten geven ook advies over hoe je toekomstige verstoppingen kunt voorkomen.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Kaatsheuvel

De kosten voor onze service bedragen €79,-. Dit bedrag omvat de voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon en de basismaterialen. Alles wat er nodig is om je riool te verstoppen in Kaatsheuvel. In sommige gevallen kunnen er extra kosten bijkomen voor speciale tarieven of extra materialen die nodig zijn voor het oplossen van complexere problemen.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

Riool Totaal Service hanteert een vaste werkwijze om een consistente en hoogwaardige service te garanderen:

 1. Probleemerkenning: Eerst inspecteer jij de situatie. Je ervaart last en probeert te achterhalen waar dit vandaan komt.
 2. Contactopname: Je neemt contact met ons op om de situatie te omschrijven. We plannen gelijk een moment in waarop we bij je langs kunnen komen.
 3. Op locatie: Onze specialist komt naar je toe en voert de nodige werkzaamheden uit om het riool te ontstoppen.
 4. Advies: Na de werkzaamheden geven we je advies over hoe je verstoppingen in de toekomst kunt voorkomen.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Kaatsheuvel. We helpen je ook graag met de volgende problemen:

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.