Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN EINDHOVEN

Stel je voor, je staat op het punt om naar je werk te vertrekken en opeens merk je dat je douche niet meer doorloopt. Water staat tot aan de rand van de douchecabine. Dit is het moment waarop je een betrouwbare loodgieter in Eindhoven nodig hebt. Gelukkig staat Riool Totaal Service klaar om met spoed je riool te ontstoppen Eindhoven! Maak gelijk een afspraak.

Riool reparatie en vervanging

Waarom een ontstoppingsbedrijf Eindhoven?

Wonen in Eindhoven en last van een verstopping? Het kiezen van een lokaal ontstoppingsbedrijf biedt vele voordelen. Hier zijn de belangrijkste:

 • Altijd bereikbaar
 • Of het nu midden in de nacht is of tijdens feestdagen, wij staan altijd klaar om je te helpen.
 • Snel ter plaatse
 • Geen lange wachttijden; wij zijn binnen 24 uur bij jou thuis in Eindhoven en omstreken.
 • Expertise en ervaring
 • Ons team beschikt over de kennis en ervaring om elk type verstopping effectief aan te pakken.
 • Voordelige prijs
 • Wij bieden top service tegen concurrerende prijzen, zonder verborgen kosten.

Zelf afvoer ontstoppen Eindhoven

Als je afvoer verstopt is, kun je geneigd zijn om het probleem zelf op te lossen. Echter, behalve het probleem te lokaliseren, is het meestal niet verstandig om zelf dieper te graven. Het gebruik van chemische ontstoppers kan bijvoorbeeld je leidingen beschadigen. Laat daarom de moeilijkere taken over aan de specialisten van Riool Totaal Service. Wij weten precies hoe ze elke verstopping moeten aanpakken, met minimale risico’s voor je leidingwerk.

De kracht van een expert!

Wanneer je te maken hebt met een verstopt riool, is de expertise van Riool Totaal Service onmisbaar. Onze experts gebruiken geavanceerde technieken en apparatuur om de oorzaak van de verstopping snel te identificeren en efficiënt op te lossen. We zorgen ervoor dat je riool weer perfect functioneert.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Riool ontstoppen Eindhoven kosten

Bij Riool Totaal Service begrijpen we dat kosten een belangrijke rol spelen. Voor slechts €79,- bieden we een complete service die de voorrijkosten, een half uur arbeid en het gebruik van basismateriaal omvat. De kosten kunnen oplopen wanneer er sprake is van het gebruik van extra materiaal, of wanneer er sprake is van een avond- of weekendtoeslag.

Onze werkwijze

Wil jij zo snel mogelijk je riool ontstoppen in Eindhoven? Riool Totaal Service maakt gebruik van een vast aantal stappen. Deze luiden als volgt!
 1. Probleem. Het proces begint zodra jij ons belt met een verstoppingsprobleem. Wij luisteren naar je situatie en geven direct advies.
 2. Contactopname. Neem contact op via onze 24/7 bereikbare service. Wij plannen direct een afspraak in.
 3. Op locatie. Onze loodgieter in Eindhoven komt bij je thuis om het probleem grondig te beoordelen en de beste aanpak te bepalen. Deze wordt natuurlijk gelijk uitgevoerd!
 4. Advies. Na de werkzaamheden krijg je advies over hoe je toekomstige verstoppingen kunt voorkomen.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Eindhoven. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.