Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN SCHIJNDEL

Een verstopt riool brengt veel ongemakken met zich mee, zoals nare geuren en overstromingen. Het belemmert je dagelijkse routine en kan leiden tot grotere schade. Een ontstoppingsbedrijf kan dit probleem snel en effectief oplossen, waardoor je weer zorgeloos gebruik kunt maken van je sanitair. Heb jij momenteel last van een verstopt riool? Plan dan gelijk een afspraak met je ontstoppingsbedrijf in Schijndel!

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf Schijndel

 • Voordelig tarief
 • Wij hanteren scherpe prijzen voor onze diensten.
 • Lokaal gevestigd
 • Wij zijn gevestigd in Schijndel en kennen de omgeving goed.
 • Altijd beschikbaar
 • Onze service is 24/7 beschikbaar voor noodgevallen.
 • Kwaliteitsservice
 • Wij leveren altijd hoogwaardige en betrouwbare service.

Riool zelf ontstoppen Schijndel

Hoewel het verleidelijk is om een verstopt riool zelf te ontstoppen met huishoudelijke middelen, is dit vaak niet effectief en kan het probleem verergeren. Een specialist heeft de juiste kennis en apparatuur om het riool grondig en veilig te ontstoppen. Door een professional in te schakelen, voorkom je verdere schade en zorg je voor een blijvende oplossing.

Wat wij voor je doen!

Riool Totaal Service biedt een complete oplossing voor het ontstoppen van je riool. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken om blokkades te verwijderen en zorgen ervoor dat je riool weer optimaal functioneert. Onze specialisten zijn ervaren en werken snel en efficiënt.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Schijndel

De kosten voor onze service bedragen €79,-. Dit omvat de voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon en basismaterialen. Eventuele extra kosten voor speciale tarieven of extra materiaal worden altijd vooraf met je besproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

Riool Totaal Service hanteert een vaste werkwijze om consistentie en kwaliteit te garanderen.

 1. Probleemerkenning: Je hebt last van het probleem, namelijk door een hinderlijke geur of een slecht spoelende afvoer. Eerst probeer je de situatie zo helder mogelijk te formuleren, waarna je contact met jouw ontstoppingsbedrijf in Schijndel.
 2. Contactopname: Nadat je hebt uitgelegd wat de situatie precies is, plannen we samen een afspraak in.
 3. Op locatie: Onze specialist komt op de afgesproken tijd bij je langs en onderzoekt de situatie grondig. Dit is vrijwel altijd binnen 24 uur!
 4. Advies: Na het onderzoek geven we nog advies, zodat de verstopping niet nogmaals voor zal komen.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Schijndel. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.