Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Is een verstopt riool een terugkerend probleem in jouw huishouden? Dan is de kans groot dat er een onderliggende oorzaak is. Met een camera inspectie kan je riool onderzocht worden om mogelijke ophopingen of andere defecten op te sporen. We voeren graag een camera riool inspectie bij jou uit als jij regelmatig last hebt van deze klachten!

riool totaal service

Waarom je RIOOL INSPECTIE door Riool Totaal Service?

 • Secuur werk
 • Bij een rioolinspectie wil je langdurige problemen in één keer oplossen. Dit vraagt om een secure werkwijze.
 • Snel op locatie
 • Wanneer jij contact met ons opneemt, proberen we binnen 24 uur bij je langs te komen
 • Altijd bereikbaar
 • Onze loodgieters staan 24/7 voor je klaar
 • Brede expertise
 • We voeren niet alleen de inspectie voor je uit, maar ontstoppen ook

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

WAAROM EEN CAMERA RIOOL INSPECTIE?

Problemen met riool merk je door je hele huis. Er hangt een nare geur of je merkt dat afvoerputjes minder goed doorstromen. Omdat het riool best groot is, kan het lastig zijn om te identificeren waar dit probleem vandaan komt. Met een camera riool inspectie regel je dit: we gaan met een camera door je riool en vinden zo precies uit waar de verstopping zit. Hierna is een logische vervolgstap natuurlijk deze te verwijderen!

Een camera inspectie door je riool is een slimme dienst om in te investeren, omdat het geen dienst is die je zelf kunt uitvoeren. Weinig mensen hebben hier de juiste apparatuur voor in huis. Daarnaast kan een inaccurate uitvoering van deze dienst het riool ook beschadigen, waardoor de problemen alleen maar verergeren.

WERKEN MET EEN RIOOL INSPECTIE CAMERA

Voor deze inspectie gebruiken we een speciale riool inspectie camera. Dit is een handige tool, die verschillende inzichten over je riool kan verzamelen. De camera wordt ingezet zonder leidingen, muren of vloeren open te breken en detecteert scheuren in de riolering, interne boomwortels of lekkages.

CAMERA INSPECTIE RIOOL: ZELF DOEN OF LATEN DOEN?

Een camera inspectie door het riool is een dienst die je eigenlijk niet snel zelf kunt doen. We vertellen je wat je wel- en niet zelf kunt doen.

ZELF DOEN

Heb je last van een verstopt riool, dan kun je proberen zelf een inspectie op basisniveau uit te voeren. Het riool zit verbonden aan verschillende afvoerputjes. Deze putjes kun je controleren, door ze te openen en te kijken of de oorzaak van je problemen zichtbaar zijn. Is dit het geval, dan kan je proberen handmatig te ontstoppen, maar pas op dat je de riolering niet beschadigt.

LATEN DOEN

Kies jij voor zekerheid, dan laat je de camera riool inspectie doen door een specialist. Wij zijn voorzien van de juiste materialen, zoals speciale camera-apparatuur die scheuren kan identificeren. Onze experts weten precies hoe ze te werk moeten gaan, maar ook hoe ze hierop moeten handelen.

Douche verstopt? wij staan 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

DE STAPPEN VAN EEN RIOOL INSPECTIE

Wanneer we bij jou een camera riool inspectie uitvoeren, proberen we altijd volgens een vast stappenplan te werken. Hierdoor weet jij waar je aan toe bent, maar weten onze specialisten ook hoe ze gericht en succesvol te werk kunnen gaan. Dit plan ziet er als volgt uit!

 1. Vaststelling probleem: in eerste instantie ben jij degene die last ervaart. Er hangt een rare geur in je huis, of je merkt dat je soms niet helemaal goed kunt doorspoelen. Je kunt proberen dit eerst zelf op te lossen, maar je kunt ook direct contact opnemen.
 2. Contact opnemen: nadat jij het probleem hebt vastgesteld, neem je contact met ons op. Je vertelt ons wat je weet, zodat wij enigszins rekening kunnen houden met de situatie en zodat we weten welke materialen er ingezet moeten worden. Daarna spreken we een moment af dat we langs komen.
 3. We komen langs! Op het afgesproken moment staan we voor de deur om de camera inspectie voor jouw riool uit te voeren. We gaan secuur te werk en proberen de reden van jouw verstopping gelijk te achterhalen.
 4. Advies: zodra het probleem is gesignaleerd, voorzien we je van advies over wat jij hiermee kunt doen. Natuurlijk helpen we ook graag met de uitvoering hiervan, maar die keuze laten we aan jou!

Wat kost een RIOOL INSPECTIE?

In de meeste gevallen duurt een camera riool inspectie niet langer dan een halfuur. Je betaalt in eerste instantie dus ook alleen een halfuur arbeidskosten, de voorrijkosten en het basismateriaal. Samen kost dit €79,-, exclusief btw.

HIER ZIJN WE ACTIEF!

Riool Totaal Service heeft een team vol experts die voor je klaar staan. We bedienen jou op de volgende locaties!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.