RIOOLINSPECTIE

Heb je regelmatig last van een verstopping in het riool of onaangename geur in je huis? De oorzaak van rioleringsproblemen is niet altijd eenvoudig te achterhalen. In dat geval kunnen we bij je langskomen voor een rioolinspectie.

DIRECT CONTACT

BEL: 085 06 09 544
maak direct online een afspraak

€ 69,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

WAAROM EEN RIOOLINSPECTIE?

Een verstopping is soms lastig te achterhalen. Het kan zijn dat de leiding sterk is vervuild, verzakt, of zelfs afgebroken. Een voorwerp kan klem zitten in de leiding, boomwortels kunnen de riolering doorboren en er kunnen andere beschadigingen zijn.

WAT IS EEN RIOOLINSPECTIE?

Met behulp van camera’s, radio- en rookdetectie bekijken we het leidingstelsel. Zo kunnen we met camera problemen goed in kaart brengen, zoals scheuren, boomwortels of lekkages. Met rookdetectie kunnen we ook stankoverlast in kaart brengen. We hoeven tijdens de inspectie geen leidingen, muren of vloeren open te breken.

Na de inspectie sturen we je een digitaal rapport toe met video en fotobeelden. Nadat de oorzaak in kaart is gebracht kunnen wij de meest geschikte oplossing bieden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de leiding of een deel daarvan moet worden vervangen of dat volstaan kan worden met het reinigen van de leiding.

Een verstopping komt nooit gelegen,
daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 69,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.
Bel: 085 06 09 544
maak direct online een afspraak

SCHAKEL DE HULP IN VAN RIOOL TOTAAL SERVICE

Schakel Riool Totaal Service in voor een rioolinspectie. Maak direct een afspraak! Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

MAAK DIRECT ONLINE EEN AFSPRAAK