Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

ONTSTOPPINGSBEDRIJF RAAMSDONKSVEER

Een verstopt riool kan voor veel ongemakken zorgen. Denk aan vieze geuren, het niet kunnen gebruiken van sanitaire voorzieningen en het risico op waterschade. Een ontstoppingsbedrijf in Raamsdonksveer kan deze problemen snel en effectief verhelpen. Met professionele apparatuur en ervaren specialisten zorgt jouw ontstoppingsbedrijf in Raamsdonksveer ervoor dat je riool weer snel vrij is van verstoppingen. We vertellen je hoe!

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf in Raamsdonksveer

Door te kiezen voor een ontstoppingsbedrijf in Raamsdonksveer, ervaar je onder andere de volgende voordelen!

 • Voordelig tarief
 • We bieden concurrerende tarieven voor onze diensten.
 • Lokaal gevestigd
 • Als lokale dienstverlener zijn we snel ter plaatse.
 • Altijd beschikbaar
 • We zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen.
 • Kwaliteitsservice
 • Onze ervaren vakmensen leveren altijd hoogwaardig werk.

Riool zelf ontstoppen Raamsdonksveer

Het zelf ontstoppen van een riool kan verleidelijk lijken, vooral met de vele doe-het-zelf tips die online te vinden zijn. Echter, zonder de juiste kennis en gereedschappen voor een riool verstopt in Raamsdonksveer kan dit vaak meer schade veroorzaken dan oplossen. Een specialist heeft de expertise en apparatuur om het probleem veilig en grondig aan te pakken. Zo voorkom je verdere problemen en weet je zeker dat het riool weer optimaal functioneert.

Wat wij voor je doen!

Bij Riool Totaal Service zorgen we voor een grondige ontstopping van je riool. We gebruiken geavanceerde technieken een camera-inspectie om de oorzaak van de verstopping te vinden en te verwijderen. Onze specialisten zorgen ervoor dat je riool weer volledig vrij is, zodat je zonder zorgen gebruik kunt maken van je sanitaire voorzieningen.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Raamsdonksveer

De kosten voor een ontstopping bedragen €79,-. Dit omvat de voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon en basismaterialen. Alles wat er nodig is om een riool te ontstoppen in Raamsdonksveer! Mocht er extra materiaal nodig zijn of speciale tarieven van toepassing zijn, dan kunnen de kosten hoger uitvallen. We geven altijd een duidelijk overzicht van de eventuele extra kosten voordat we beginnen en communiceren direct wanneer er toch iets afwijkends plaatsvindt.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

Als jouw ontstoppingsbedrijf in Raamsdonksveer hanteert Riool Totaal Service een vaste werkwijze om consistent hoge kwaliteit te leveren.

:
 1. Probleemerkenning: Jij identificeert het probleem doordat je last ervaart. Je probeert de oorzaak zelf te vinden en communiceert deze met onze specialisten.
 2. Contactopname: Je neemt contact met ons op om de situatie te bespreken en een afspraak te maken.
 3. Op locatie: Onze specialist komt binnen 24 uur langs op de afgesproken tijd en voert de benodigde werkzaamheden uit.
 4. Advies: Na de ontstopping geven we advies over hoe je toekomstige verstoppingen kunt voorkomen.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Raamsdonksveer. We helpen je ook graag met de volgende problemen:

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.