Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN SINT OEDENRODE

Een verstopt riool kan je huishouden flink ontregelen, met nare geuren en mogelijke overstromingen als gevolg. Dit probleem moet snel en professioneel worden aangepakt om verdere schade te voorkomen. Een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf kan je helpen om het riool weer goed te laten functioneren. Riool Totaal Service staat binnen 24 uur bij jou op locatie om je met je probleem te verhelpen. Lees hoe we dit doen!

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf SINT OEDENRODE

 • Voordelig tarief
 • Wij hanteren competitieve prijzen voor onze diensten.
 • Lokaal gevestigd
 • Wij zijn gevestigd in Sint Oedenrode en kennen de omgeving goed.
 • Altijd beschikbaar
 • Onze service is 24/7 beschikbaar voor noodgevallen.
 • Kwaliteitsservice
 • Wij bieden betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening.

Riool zelf ontstoppen SINT OEDENRODE

Het zelf ontstoppen van een riool lijkt een gemakkelijke oplossing, maar kan het probleem juist verergeren. Een specialist heeft de juiste kennis en apparatuur om het riool veilig en grondig te ontstoppen. Door een professional in te schakelen, voorkom je verdere schade en zorg je voor een duurzame oplossing.

Wat wij voor je doen!

Riool Totaal Service biedt een volledige oplossing voor het ontstoppen van je riool. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken om blokkades snel en efficiënt te vinden en te verwijderen, zodat je riool weer optimaal functioneert. Onze specialisten zijn ervaren en werken professioneel. Zodra jij contact met ons opneemt, zijn we binnen 24 uur op locatie.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter SINT OEDENRODE

Onze service kost €79,-. Dit bedrag omvat de voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon en basismaterialen. Voor eventuele extra kosten voor speciale tarieven of aanvullend materiaal, nemen wij altijd eerst contact met je op, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

Riool Totaal Service hanteert een vaste werkwijze om de kwaliteit en consistentie van onze diensten te waarborgen.

 1. Probleemerkenning: jij bent degene die last ervaart van je probleem. Probeer eerst de oorzaak van het probleem te achterhalen, zodat je de situatie zo helder mogelijk kan communiceren.
 2. Contactopname: oorzaak gevonden of niet, jij neemt contact met ons op en beschrijft alles wat je weet. We plannen samen een afspraak in.
 3. Op locatie: Onze specialist komt op het afgesproken tijdstip langs en onderzoekt het probleem grondig. In de meeste gevallen wordt het probleem direct verholpen.
 4. Advies: Nadertijd ontvang je advies over hoe je kunt voorkomen dat het probleem nogmaals optreedt.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Sint Oedenrode. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.