Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN GEMERT

Een verstopt riool kan leiden tot veel ongemakken, zoals nare geuren, overstromingen en schade aan je woning. Gelukkig kan een ontstoppingsbedrijf in Gemert deze problemen snel en effectief oplossen. In Gemert staat Riool Totaal Service klaar om je rioolproblemen aan te pakken met professionele apparatuur en deskundige medewerkers. Ontmoet jouw ontstoppingsbedrijf in Gemert!

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf Gemert

 • Voordelig tarief
 • Wij hanteren altijd een scherp tarief voor onze diensten.
 • Lokaal gevestigd
 • Wij zijn gevestigd in Gemert en kennen de omgeving goed.
 • Altijd beschikbaar
 • Onze specialisten zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen.
 • Kwaliteitsservice
 • Wij bieden hoogwaardige service en lossen uw problemen snel op.

Riool zelf ontstoppen Gemert

Hoewel je online vaak leest dat je een riool zelf kunt ontstoppen met huishoudelijke middelen, is het vaak beter om dit door een specialist te laten doen. Het gebruik van verkeerde middelen kan namelijk schade veroorzaken aan je leidingen en het probleem verergeren. Een professionele ontstoppingsdienst beschikt over de juiste tools en kennis om het riool grondig en veilig te ontstoppen, waardoor je op lange termijn veel problemen en kosten kunt besparen.

Wat wij voor je doen!

Bij Riool Totaal Service ontstoppen wij je riool snel en efficiënt. Onze specialisten inspecteren eerst de situatie, gebruiken vervolgens geavanceerde apparatuur om de verstopping te verhelpen en geven je daarna advies om toekomstige problemen te voorkomen. Als jouw ontstoppingsbedrijf in Gemert zorgen we ervoor dat je riool weer optimaal functioneert.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Gemert

De kosten voor onze diensten bedragen €79,-. Dit tarief is inclusief voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon en basismaterialen. Voor speciale diensten of extra materialen kunnen er aanvullende kosten in rekening worden gebracht, maar dit wordt altijd vooraf met je besproken.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

Riool Totaal Service hanteert een vaste werkwijze om ervoor te zorgen dat elk probleem efficiënt en effectief wordt aangepakt.

 1. Probleemerkenning: Eerst ervaar jij last van je riool verstopt in Gemert. Je probeert te achterhalen waar het probleem precies ligt, waarna je contact met ons opneemt.
 2. Contactopname: telefonisch of via e-mail neem je contact met jouw ontstoppingsbedrijfs in Gemert op. We maken een afspraak binnen 24 uur.
 3. Op locatie: Onze specialist komt op de afgesproken tijd bij je langs en begint meteen met de werkzaamheden. We zorgen ervoor dat jouw riool ontstopt wordt.
 4. Advies: Na afloop krijg je advies over hoe je toekomstige verstoppingen kunt voorkomen.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Gemert. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.