Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOLREINIGING

Een verstopt riool kan ontstaan door verschillende dingen.  Van vet- en zeepresten en opgehoopte haren tot bladeren die via de regenpijp in het riool terecht zijn gekomen. Al deze oorzaken kunnen leiden tot water- en stankoverlast. Onze professionals staan gelukkig zeven dagen per week voor je klaar om het riool vakkundig te reinigen.

verstopping pomp

WAT IS RIOOLREINIGING?

Rioolreiniging gebeurt door middel van water dat onder hoge druk staat. Dit water wordt door een speciale slang onder hoge druk tegen de wanden van het riool gespoten. Het slib dat hierbij los zal komen wordt verzameld en vervolgens opgezogen.

Voor leidingen die belemmerd worden door bijvoorbeeld boomwortels of beton gebruiken we speciale reinigingsapparatuur. Daarbij kunnen we gebruik maken van camera’s, radio- en rookdetectie. Op die manier kunnen we snel zien waar het probleem zich bevindt en met een oplossing komen.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

PREVENTIE RIOOLREINIGING

Rioolreiniging kan ingezet worden als oplossing maar ook ter preventie om ongemak en hoge kosten in de toekomst te voorkomen. Indien gewenst kunnen we een op maat gemaakt periodiek rioolreinigingsplan opstellen.

SCHAKEL DE HULP IN VAN RIOOL TOTAAL SERVICE

Laat je riool professioneel reinigen door Riool Totaal Service. Dat kan als oplossing voor een verstopping maar ook ter preventie van verstoppingen in de toekomst.

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.