Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL REINIGING

Een rioolverstopping kan ontstaan door verschillende redenen. In elk geval zal gelden: jij wil ervanaf. Een rioolreiniging is altijd de beste keuze! Hierdoor heb jij niet langer last van nare geurtjes of slecht wegspoelend water.

Bij Riool Totaal Service hebben we alle kennis en ervaring in huis om de riool reiniging succesvol uit te voeren. Neem contact met ons op en ervaar het zelf!

verstopping pomp

Voordelen van een riool reiniging door Riool Totaal Service!

 • Grondig uitgevoerd
 • We nemen de tijd om je riool goed te reinigen, zodat jij niet snel dezelfde problemen zult ervaren
 • Snel in actie
 • Nadat jij contact met ons op hebt genomen, staan we binnen 24 uur voor de deur
 • Voordelige prijs
 • Bij Riool Totaal Service betaal je in de meeste gevallen niet meer dan €79,-
 • Altijd bereikbaar
 • We zijn 24/7 bereikbaar, wat betekent dat we ook voor spoedgevallen inzetbaar zijn

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Waarom een riool reiniging?

Je riool omvat je hele huis. Wanneer deze ergens verstopt raakt, kun je daar door het hele huis last van hebben. Vervelende geurtjes, slecht wegspoelend water – je ervaart het overal. Een riool reiniging is dus de juiste keuze, omdat je hiermee niet langer deze nare gevolgen hoeft te ervaren.

Het ideale aan een riool reiniging is dat het vaak niet eens lang hoeft te duren. Onze specialisten weten precies wat ze moeten doen om gericht en efficiënt te werk te gaan. Hiermee voorkom je opstapelende klachten in een handomdraai.

Wanneer een riool reiniging?

Een riool reiniging vindt vaak plaats op het moment dat er al last wordt ervaren van het riool. Men ervaart nare geurtjes of merkt dat alles wat minder goed wegspoelt dan dat het eigenlijk zou moeten doen. In vele gevallen wordt er dus voor de reiniging gekozen als oplossing, terwijl deze net zo goed preventief ingezet kan worden. Hierdoor voorkom je de mogelijke klachten.

Riool reiniging: zelf doen of laten doen?

Een riool reiniging is een ingewikkeld taakje dat veel precies werk vereist. Het is daarom in de meeste gevallen een beter idee om dit te laten doen, in plaats van het zelf te doen. We leggen je uit wat je wel- en niet kunt doen!

Riool zelf reinigen

Een riool reiniging is een ingewikkeld taakje dat veel precies werk vereist. Het is daarom in de meeste gevallen een beter idee om dit te laten doen, in plaats van het zelf te doen. We leggen je uit wat je wel- en niet kunt doen!

AFVOER LATEN ONTSTOPPEN

Als je je riool zelf reinigen wil, is het goed om te weten dat je hierbij secuur te werk moet gaan. Je riolering bestaat uit een groot aantal buizen dat door je hele huis gaat. Wanneer deze op de verkeerde plek stopt met functioneren, kan je gehele riolering hier last van hebben. We raden dan ook aan om enkel de basiswerkzaamheden zelf uit te voeren. Hierbij kun je denken aan een controle van je afvoerputjes en het verwijderen van resten op deze plekken.

last van vieze geuren? wij staan 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

De riool reiniging service van Riool Totaal Service

Wanneer jij kiest voor de riool reiniging service van Riool Totaal Service, doorloop je een aantal vaste stappen. Deze stappen zien er als volgt uit:

 1. Contactopname: de eerste stap wordt gemaakt door jou. Of jij al last ervaart van je riool, of juist zekerheid wil, je neemt contact met ons op omdat je geïnteresseerd bent in een riool reiniging. Dit kan zowel telefonisch en via e-mail, als via ons contactformulier.
 2. We komen langs. Op het afgesproken moment staan wij bij jou voor de deur. We voeren onze inspectie uit om te achterhalen waar we precies te werk moeten gaan en zorgen vervolgens voor een accurate reiniging.
 3. Advies. Valt ons iets op, dan voorzien we je van gericht advies over hoe jij een verstopt riool kunt voorkomen.

Wat kost een riool reiniging?

Bij Riool Totaal Service werken we met een standaardtarief van €79,-. Deze prijs bevat de voorrijkosten, een half uur arbeidsloon en de nodige materialen, maar is wel exclusief btw. De meeste riool reinigingen duren niet langer dan een half uur.

In WELKE STEDEN ZIJN WE ACTIEF?

Riool Totaal Service is jouw specialist. Wil jij een riool reiniging laten uitvoeren, dan staan we voor je klaar. We zijn actief in de volgende steden en zorgen er hier voor dat we binnen 24 uur voor de deur staan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.