Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN WIJCHEN

Een verstopt riool kan voor veel ongemakken zorgen, zoals onaangename geuren en het niet kunnen gebruiken van je sanitair. Gelukkig kan een ontstoppingsbedrijf in Wijchen dit probleem snel en efficiënt verhelpen. Met professionele apparatuur en ervaren vakmensen zorgen we ervoor dat je riool snel weer vrij is van blokkades. Ontmoet jouw ontstoppingsbedrijf in Wijchen!

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf Wijchen

Bij een ontstoppingsbedrijf in Wijchen geniet je altijd van de volgende voordelen.

 • Voordelig tarief
 • Wij bieden scherpe tarieven aan voor onze diensten, zodat je niet te veel betaalt.
 • Lokaal gevestigd
 • Wij zijn in Wijchen gevestigd, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn.
 • Altijd beschikbaar
 • Onze service is 24/7 beschikbaar, dus je kunt ons altijd bereiken in geval van nood.
 • Kwaliteitsservice
 • Wij leveren altijd hoogwaardige service met professioneel gereedschap en ervaren personeel.

Riool zelf ontstoppen Wijchen

Hoewel je online veel tips kunt vinden over het zelf ontstoppen van een riool met huishoudelijke middelen, is dit vaak niet de beste oplossing. Veel van deze middelen kunnen slechts tijdelijke verlichting bieden of zelfs schade veroorzaken aan je leidingen. Het inschakelen van een ontstoppingsbedrijf in Wijchen garandeert dat het probleem grondig en duurzaam wordt aangepakt, zonder risico’s voor je rioolstelsel.

Wat wij voor je doen!

Bij Riool Totaal Service zorgen we ervoor dat jouw riool snel en effectief ontstopt wordt. Met behulp van geavanceerde technieken en apparatuur verwijderen we alle blokkades en zorgen we ervoor dat je riolering weer optimaal functioneert. Of het nu gaat om een kleine verstopping of een groter probleem, wij hebben de expertise om dit op te lossen.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Wijchen

De kosten voor onze diensten bedragen €79,-. Dit tarief is inclusief voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon en basismaterialen. Mocht er extra werk of speciale materialen nodig zijn, dan kunnen er bijkomende kosten zijn. Wij bespreken altijd vooraf met je wat de verwachte kosten zullen zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

Bij Riool Totaal Service hanteren we een vaste werkwijze om ervoor te zorgen dat elke klus efficiënt en naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Je riool ontstoppen in Wijchen doen we als volgt.

 1. Probleemerkenning: We luisteren naar jouw beschrijving van het probleem. Dit betekent dat jij eerst zo veel mogelijk informatie over de verstopping verzamelt.
 2. Contactopname: Je neemt contact met ons op en we plannen direct een afspraak in. Dit kan vrijwel altijd binnen 24 uur.
 3. Op locatie: Onze specialisten komen naar je toe, onderzoeken de situatie en beginnen met de ontstoppingswerkzaamheden.
 4. Advies: Na afloop geven we je advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen en beantwoorden we eventuele vragen.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Wijchen. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.