Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN BREDA

Snel je riool ontstoppen in Breda en niet langer last hebben van het probleem? Laat dat maar aan de specialisten van Riool Totaal Service over! Onze experts staan 24/7 voor je klaar om jouw riool te ontstoppen in Breda. Dit betekent dat jij direct van de vieze geur af bent en dat je riool weer als vanouds presteert.

Neem contact op met Riool Totaal Service en laat vandaag nog je riool ontstoppen in Breda!

riool totaal slang

Voordelen van ontstoppingsbedrijf Breda

Wanneer je voor Riool Totaal Service kiest als jouw ontstoppingsbedrijf in Breda, geniet je van de volgende voordelen:

 • Snel op locatie
 • We zijn gevestigd in de buurt en zijn daardoor binnen 24 ter plekke
 • Altijd bereikbaar
 • Onze specialisten zijn 24/7 te bereiken en staan ook ‘s nachts voor je klaar
 • Focus op kwaliteit
 • We proberen niet alleen het huidige probleem te voorkomen, maar voorkomen ook een terugkeer van het probleem
 • Voordelig tarief
 • We hanteren een standaard tarief van slechts €79,-

Riool ontstoppen Breda: zelf doen?

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf je riool te ontstoppen in Breda. Het ligt er maar net aan wat de ernst van het probleem is. Om dit te constateren, is het belangrijk dat jij eerst op zoek gaat naar waar de verstopping zit. Is deze met het blote oog zichtbaar, dan is deze ook vaak handmatig te verwijderen met een ontstopper of met een ander lang voorwerp.

Weet je niet waar de verstopping zit, dan raden we aan het werk uit handen te geven aan een specialist. Online lees je vaak over trucjes als het gebruik van warm water, azijn en soda, maar dit raden wij af, omdat het vaak alleen maar voor extra ophoping zorgt.

Wat doet een ontstoppingsbedrijf?

Door je riool te laten ontstoppen door een ontstoppingsbedrijf, kies je voor expertise. We beschikken over de juiste materialen om de verstopping te vinden en deze op de gewenste manier te ontdoen, zonder dat er schade wordt aangericht. Vaak wordt dit klusje geklaard in minder dan een uur, maar we haasten het in geen geval. Het resultaat van onze service is een ontstopt riool die functioneert zoals jij gewend bent.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Wat kost een WC ontstoppen?

We hanteren een standaardtarief van €79,-. Deze kosten omvatten de voorrijkosten, een half uur arbeidsloon en de basismaterialen. De kosten kunnen toenemen wanneer er sprake is van een weekend- of avondtarief en als er extra materieel ingezet moet worden.

Je riool ontstoppen in Breda door Riool Totaal Service

Wanneer jij je riool ontstoppen wil in Breda, staan wij voor je klaar. Bij ons doorloop je altijd een vast aantal stappen. Deze zien er als volgt uit:

 1. Het probleem: jij hebt last van je riool en merkt dit aan een nare geur, een slecht spoelende afvoer of wat anders. Eerst probeer je het probleem zelf te vinden en te bestrijden.
 2. Contact opnemen: lukt het jou niet om het probleem zelf op te lossen, dan staan wij voor je klaar. Wanneer je contact met ons opneemt, omschrijf je het probleem en plannen we samen een moment in.
 3. Ontstopt riool: op het afgesproken moment staan onze loodgieters voor de deur. Deze gaan gericht te werk en zorgen ervoor dat jouw riool weer presteert zoals je wil. Als laatste ontvang je advies zodat het probleem zich niet nog een keer voordoet.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Breda. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.