Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

ONTSTOPPINGSBEDRIJF RIJEN

Een verstopt riool kan voor veel ongemakken zorgen, zoals nare geuren, langzaam afvoerende leidingen en mogelijk zelfs overstromingen. Gelukkig biedt een ontstoppingsbedrijf uit Rijen de oplossing voor deze problemen. Riool Totaal Service is jouw ontstoppingsbedrijf in Rijen. We staan klaar om je te helpen met een professionele en efficiënte aanpak, zodat je snel van je rioolproblemen verlost bent.

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf in Rijen

Door van Riool Totaal Service jouw ontstoppingsbedrijf in Rijen te maken, geniet je van de volgende voordelen.

 • Voordelig tarief
 • Bij Riool Totaal Service profiteer je van aantrekkelijke en concurrerende tarieven.
 • Lokaal gevestigd
 • Wij zijn lokaal gevestigd in Rijen en kennen de omgeving goed.
 • Altijd beschikbaar
 • Onze specialisten zijn 24/7 beschikbaar voor noodsituaties.
 • Kwaliteitsservice
 • Wij leveren hoogwaardige service met garantie op ons werk.

Riool zelf ontstoppen Rijen

Het lijkt soms eenvoudig om zelf je riool te ontstoppen in Rijen met huishoudelijke middelen zoals soda of een plopper. Echter, dit kan vaak leiden tot tijdelijke oplossingen of zelfs schade aan je leidingen. Een specialist van Riool Totaal Service beschikt over de juiste kennis en professionele apparatuur om een verstopping veilig en effectief te verhelpen. Door een expert in te schakelen, voorkom je verdere problemen en bespaar je uiteindelijk tijd en geld.

Wat wij voor je doen!

Bij Riool Totaal Service beginnen we met een grondige inspectie van het riool om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Vervolgens gebruiken we geavanceerde technieken en gereedschappen om de verstopping veilig en efficiënt te verwijderen. Onze specialisten geven ook advies over het voorkomen van toekomstige verstoppingen.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Rijen

De kosten voor onze diensten bedragen €79,-. Dit omvat de voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon en de basismaterialen. In sommige gevallen kunnen er extra kosten bijkomen voor speciale tarieven of extra materialen die nodig zijn voor het oplossen van complexere problemen. Als ontstoppingsbedrijf in Rijen doen wij er alles aan om jouw riool succesvol te ontstoppen.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

Riool Totaal Service hanteert een vaste werkwijze om een consistente en hoogwaardige service te garanderen:

 1. Probleemerkenning: Jij ervaart last van je riool. Of het nou een nare geur is of een slecht spoelende afvoer – je merkt het gelijk. Je probeert de oorzaak te achterhalen en neemt contact met ons op.
 2. Contactopname: Je neemt contact met ons op en legt je situatie uit. Samen plannen we een moment in om bij je langs te komen, zo snel mogelijk.
 3. Op locatie: Onze specialist komt naar je toe en voert de nodige werkzaamheden uit om het riool te ontstoppen.
 4. Advies: Na de werkzaamheden geven we je advies over hoe je verstoppingen in de toekomst kunt voorkomen.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Rijen. We helpen je ook graag met de volgende problemen:

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.