Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

WATEROVERLAST

Last van wateroverlast? Riool Totaal Service kan snel het water wegpompen. Wij zijn dag én nacht bereikbaar, ook voor spoedklussen. 

riool totaal pomp

Water laten wegpompen

Wateroverlast ontstaat als gevolg van teveel water in de riolering. Dit kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld hevige regenval. De riolering in Nederland kan een grote hoeveelheid water lastig in één keer verwerken.

De eerste stap bij wateroverlast is het aanpakken van de overstroming. Vervolgens gaan we zoeken naar de oorzaak en de oplossing.

Vervolgens zorgen we dat het overige water wordt weggepompt. Wil je direct van jouw wateroverlast af? Schakel direct de hulp in van onze experts.

SCHAKEL DE HULP IN VAN RIOOL TOTAAL SERVICE

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service om snel van je wateroverlast af te komen! Maak direct een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Te veel regenval

Te veel regenval kan ervoor zorgen dat je te maken krijgt met wateroverlast. 

Het water in de wc staat hoog of loopt niet goed door. Of pruttelt de afvoer? zorg er dan voor dat je het water laat wegpompen voor je hele huis onder water staat. Bel direct naar 085-0609544 en vraag naar de mogelijkheden.

RIOOL TOTAAL SERVICE pompt al het water weg

Wil jij direct van het wateroverlast af zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al je vragen over wateroverlast. 

DIRECT CONTACT

€ 69,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.