Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

WATEROVERLAST

Overlast van water? Riool Totaal Service kan snel het water wegpompen. Wij zijn dag én nacht bereikbaar, ook voor spoedklussen. 

riool totaal pomp

Water laten wegpompen

Wateroverlast ontstaat als gevolg van teveel water in de riolering. Dit kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld hevige regenval. De riolering in Nederland kan een grote hoeveelheid water lastig in één keer verwerken.

De eerste stap bij overlast is het aanpakken van de overstroming. Vervolgens gaan we zoeken naar de oorzaak en de oplossing.

Daarna zorgen we ervoor dat het overige water wordt weggepompt. Wil je direct van jouw wateroverlast af? Schakel direct de hulp in van onze experts.

SCHAKEL DE HULP IN VAN RIOOL TOTAAL SERVICE

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service om snel van je overtollig water af te komen! Maak direct een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

wat is wateroverlast

Te veel regenval kan ervoor zorgen dat je te maken krijgt met overlast van water.  Het water in de wc staat hoog of loopt niet goed door. Of pruttelt de afvoer? zorg er dan voor dat je het water laat wegpompen voor je hele huis onder water staat. Bel direct naar: +31 (0) 85 06 09 544 en vraag naar de mogelijkheden.

RIOOL TOTAAL SERVICE pompt al het water weg

Wil jij direct van het water af zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al je vragen over riolering en overlast van water. 

Overstroming op straat

Je hebt het misschien wel eens gezien. Er valt dusdanig veel regen waardoor de riolering overstroomt en het water de putten uitloopt. Dit kan zorgen voor overlast van water in huis. Met name zomerse buien zorgen hier vaak voor. Door in één keer een grote hoeveelheid regenval, valt dit soms lastig te verwerken door het riool. 

Riool overstroomt

Als het riool te kampen krijgt met overmatige regenval, kan het zijn dat het riool overstroomt. Dit kan voor overlast in huis zorgen als bijvoorbeeld het toilet doorspoelt. De waterstand is te hoog waardoor het water in het toilet ook omhoog komt. Heb je last van een te hoge waterstand waardoor het toilet overstroomt? Twijfel dan niet en bel met Riool Totaal Service. 

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.