Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN NIJMEGEN

In een studentenstad als Nijmegen is een verstopt riool geen onbekend verhaal. Wanneer dit een terugkerend probleem is, is het toch slim om je riool te ontstoppen in Nijmegen. Wij doen dit graag voor je! Een riool ontstoppen in Nijmegen is voor ons geen enkel probleem, dankzij onze jarenlange ervaring en vakgerichte kennis. Jouw riool ontstoppen in Nijmegen? We staan binnen 24 uur bij je voor de deur. Neem gelijk contact met ons op!

riool totaal pomp

Waarom een ontstoppingsbedrijf in Nijmegen?

Door een ontstoppingsbedrijf uit Nijmegen in te schakelen, kies je voor een lokale partij. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee, die we voor je op een rijtje zetten!

 • Snel ter plaatse
 • Een verstopt riool is vaak een spoedgeval. Aangezien we lokaal gevestigd zijn, kunnen we binnen 24 uur bij je terecht.
 • Voordelig tarief
 • We hanteren een vast begintarief van slechts €79,-
 • Vakkennis en ervaring
 • Onze specialisten weten precies wat ze moeten doen om jouw probleem te verhelpen
 • 24/7 bereikbaar
 • Ons bereik je ook in het weekend en ‘s nachts

Kun je zelf een riool ontstoppen?

Misschien lijkt het je een leuke klus om zelf je riool te ontstoppen in Nijmegen. Dit raden we toch af. Een verstopt riool is vaak een ingewikkelde klus om te verhelpen: wanneer je hier zonder plan mee aan de haal gaat, kan het goed zijn dat je het riool juist verder beschadigt. Ook tips die online te vinden zijn zoals kokend water en soda zijn niet heel slim om te gebruiken, aangezien je hiermee slechts het probleem uitstelt in plaats van het te verhelpen.

Mocht je toch zelf iets willen proberen, dan raden we aan te proberen de verstopping te vinden. Wanneer je deze met het blote oog kunt waarnemen, lukt het ook vaak om hem zelf weg te halen. Lukt dit niet, dan kun je altijd met ons communiceren en weten wij in ieder geval precies hoe we te werk moeten gaan.

Je riool laten ontstoppen Nijmegen

Wanneer jij je riool laat ontstoppen in Nijmegen, kies je voor de juiste expertise om dit klusje uit te voeren. Niet alleen weten onze loodgieters precies hoe ze een riool ontstoppen, ze hebben ook alle materialen in huis die helpen om dit succesvol te doen. De verstopping wordt gevonden middels speciaal ontworpen inspectie materiaal, waarna deze eenvoudig verholpen wordt.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Onze tarieven

Bij Riool Totaal Service maken we gebruik van een standaardtarief van €79,-. Hierin zit een half uur arbeidsloon, de voorrijkosten en het gebruik van basismateriaal. Wanneer er extra materialen ingezet moeten worden, kan dit de prijs verhogen.

Je riool ontstoppen in Nijmegen door Riool Totaal Service

Onze specialisten werken altijd volgens een vast stappenplan. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en weten onze specialisten wat ze kunnen doen in elke situatie. Deze stappen zien er als volgt uit:

 • Signalering: eerst is het aan jou om het probleem te signaleren. Je zult dit waarschijnlijk al ongemerkt doen, namelijk doordat je last hebt van de gevolgen van een verstopt riool. Je probeert te achterhalen waar de verstopping zit, waarna je contact met ons opneemt.
 • Contact: je legt aan onze specialisten uit wat je huidige situatie is en waar je zelf denkt dat het aan ligt. Daarna wordt er een moment afgesproken dat onze specialisten bij jou langskomen.
 • Riool ontstoppen Nijmegen: op het afgesproken moment komen onze specialisten bij je langs om jouw riool te ontstoppen. Hier wordt secuur, maar snel te werk gegaan. Wanneer ze klaar zijn, ontvang jij gericht advies zodat het probleem niet nog een keer hoeft voor te komen.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Nijmegen. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.