Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

ONTSTOPPINGSBEDRIJF VUGHT

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service

Is jouw wc verstopt? Loopt de douche niet meer goed door? Ontstoppingsbedrijf Riool Totaal Service is al jaren gespecialiseerd in het verhelpen en oplossen van allerlei soorten rioolproblemen in Vught en omgeving. We staan zeven dagen in de week, dag en nacht voor je klaar.

Riool reparatie en vervanging

Altijd oplossingsgericht

Een leiding kan op meerdere manieren verstopt raken. Een veel voorkomend probleem is vet- en zeepresten die klem komen te zitten in de leiding. Ook haren, gel of scheerschuim zijn grote boosdoeners. Onze monteurs gaan voorzichtig te werk zodat er niets wordt beschadigd. De meeste verstoppingen kunnen we gelukkig snel verhelpen. Voor grote verstoppingen maken we gebruik van een hogedrukapparaat of freesapparatuur zodat de verstopping alsnog wordt opgelost. Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten verstoppingen zoals:

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Weten waar je aan toe bent?

Bij Riool Totaal Service houden we van eerlijkheid en transparantie. Vooraf bespreken we de situatie en de kosten. Zo weet je waar je aan toe bent! Met onze scherpe prijzen betaal je bij Riool Totaal Service nooit te veel.

Riool Totaal Service Vught

Loopt het water niet lekker weg en heb je nog geen oplossing kunnen vinden? Neem contact met ons op. Wij komen de verstopping zo snel mogelijk verhelpen. Maak direct een afspraak!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.