Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN BOEKEL

Een verstopt riool kan veel overlast veroorzaken, zoals verstoppingen, onaangename geuren en zelfs schade aan uw woning. Gelukkig kun je rekenen op een professioneel ontstoppingsbedrijf in Boekel om deze problemen snel en effectief op te lossen. Bij Riool Totaal Service in Boekel staan wij klaar om jouw rioolproblemen aan te pakken met de nieuwste technologieën en vakkundige medewerkers. Ontmoet jouw ontstoppingsbedrijf in Boekel!

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf Boekel

 • Voordelig tarief
 • Onze tarieven zijn zeer concurrerend, zodat je nooit te veel betaalt.
 • Lokaal gevestigd
 • Wij zijn gevestigd in Boekel en kennen de regio goed, wat snelle service mogelijk maakt.
 • Altijd beschikbaar
 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen, dus j kunt altijd bij ons terecht.
 • Kwaliteitsservice
 • Onze service staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Riool zelf ontstoppen Boekel

Hoewel er online veel tips staan over het zelf ontstoppen van een riool met huishoudelijke middelen, is het toch aan te raden om dit door een professional te laten doen. Huishoudelijke middelen kunnen namelijk de leidingen beschadigen of de verstopping verergeren. Een ontstoppingsbedrijf te Boekel beschikt over de juiste tools en kennis om het riool op een veilige en efficiënte manier te ontstoppen, waardoor grotere problemen en kosten in de toekomst worden voorkomen.

Wat wij voor je doen!

Bij Riool Totaal Service zorgen wij ervoor dat je riool verstopt in Boekel snel en vakkundig wordt opgelost. Onze specialisten voeren een grondige inspectie uit, gebruiken geavanceerde apparatuur om de verstopping te verhelpen en bieden daarna advies om toekomstige problemen te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat je riool weer probleemloos functioneert.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Boekel

Onze basisprijs bedraagt €79,-. Dit tarief omvat voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon en de basismaterialen. Eventuele extra kosten voor speciale tarieven of extra materialen worden altijd vooraf met je besproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

Riool Totaal Service hanteert een vaste werkwijze om elk rioolprobleem efficiënt en effectief op te lossen:

 1. Probleemerkenning: Eerst ervaar jij last van een verstopt riool. Een nare geur, slechte spoeling – noem het maar op. Je probeert het probleem te achterhalen en neemt daarna contact met ons op.
 2. Contactopname: Nadat je het probleem zo helder mogelijk hebt omschreven, plannen we binnen 24 uur een afspraak met je in.
 3. Op locatie: Onze specialist komt op de afgesproken tijd bij je langs en begint direct met het ontstoppen van het riool.
 4. Advies: Na de werkzaamheden geven wij je advies over hoe je toekomstige verstoppingen kunt voorkomen.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Boekel. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.