Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOLLUCHT IN HUIS

Last van een rioollucht in huis? Dan is er waarschijnlijk sprake van een verstopping. Een rioollucht in huis verpest de gehele sfeer en kan op den duur zelfs hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken. Het is dus zaak om dit zo snel mogelijk te verwijderen.

Wil jij de rioollucht in je huis verwijderen, dan staan we voor je klaar. Op deze pagina vertellen we je wat je zelf kunt doen, maar we staan ook binnen 24 uur bij je voor de deur om je te helpen met deze stank. Neem snel contact met ons op!

riool totaal slang

Waarom Riool Totaal Service als specialist?

 • Altijd bereikbaar
 • Onze specialisten zijn 24/7 te bereiken, dus ook ‘s nachts en in het weekend
 • Binnen 24 uur voor de deur
 • Je rioollucht in huis is de volgende dag alweer weg
 • Specialist van het gehele riool
 • We helpen je niet alleen met de rioollucht, maar ook met alle andere zaken
 • Voordelige tarieven
 • We hanteren een standaardtarief van €79,-

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Hoe ontstaat een rioollucht in huis?

Een rioollucht in huis kan ontstaan door verschillende redenen, maar ze duiden vrijwel allemaal op een probleem in het riool. Zo ontstaat er bijvoorbeeld vaak een rioollucht wanneer deze verstopt is, maar het kan ook duiden op een defecte sifon, een verkeerd geplaatste leiding of op een disfunctionele ontluchting. Het is lastig om te achterhalen wat de reden is dat er een rioollucht in jouw huis hangt, maar een specialist kan dit eenvoudig voor je traceren.

Rioollucht in huis verwijderen

Wanneer je de rioollucht in huis wil verwijderen, is het dus eerst zaak om te achterhalen wat dit veroorzaakt. Zodra dit is gelukt, kun je de reden verhelpen. Een verstopt riool kan ontstopt worden, er kan een nieuwe leiding geplaatst worden of de sifon kan vervangen worden. In elk geval is het handig om contact op te nemen met een specialist, aangezien deze je best kan vertellen wat je kunt doen.

Stankoverlast: wat kun je doen?

Onze specialisten staan voor je klaar om de stankoverlast te voorkomen, maar we begrijpen ook goed dat je ook op zoek bent naar een oplossing op korte termijn. We vertellen je daarom wat je kunt doen om het probleem tijdelijk te beperken.

Zelf de rioollucht verwijderen

De rioollucht zelf verwijderen zal in geen enkel geval compleet lukken, aangezien je de onderliggende reden moet aanpakken. Als je al contact hebt opgenomen met een specialist, zijn er wel andere dingen die je nu kunt doen. Denk hierbij aan het opsteken van geurkaarsen of het gebruik van geurspray op de stinkende plekken. Ook raden we aan niet onnodig gebruik te maken van het riool, aangezien de geur elke keer als er iemand doorspoelt zal verergeren.

Rioollucht laten verwijderen

Zodra je een specialist hebt ingeschakeld, zal deze je helpen door de rioollucht te verwijderen. Eerst wordt de oorzaak van de stank gezocht. Zodra deze gevonden is, heeft de specialist de juiste kennis in huis om het probleem gelijk aan te pakken. Afhankelijk van het probleem wordt er gelijk gehandeld, zodat de bron van de geur verwijderd wordt. Voor de geur die er op dit moment nog hangt is het het slimst om simpelweg een raam open te zetten, zodat het goed kan doortochten en de geur vanzelf verdwijnt.

Rioollucht in huis? wij staan 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Je rioollucht in huis weg in 4 stappen

Om van je rioollucht in huis af te komen, gebruiken we bij Riool Totaal Service 4 stappen. Jij weet precies waar je aan toe bent; onze specialisten weten hoe ze gericht te werk kunnen gaan. De stappen luiden als volgt!

 1. Contact: eerst neem jij contact met ons op. De stank in je huis wordt te erg en moet direct verwijderd worden. Dit geef je door; als je een vermoeden hebt waarvan de geur komt, laat dit dan ook zeker weten. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail, maar ook via ons contactformulier.
 2. Binnen een dag een specialist voor de deur. Op het afgesproken tijdstip staat er een specialist bij jou op de stoep. Deze inspecteert goed de situatie, zodat er adequaat gehandeld kan worden.
 3. De oplossing verrichten: nu de oorzaak is gevonden, kan de oplossing ook uitgevoerd worden. Onze specialisten weten precies hoe en hebben de juiste materialen in huis om dit ook direct te doen.
 4. Vragen? Wanneer jij nog vragen over de verrichte werkzaamheden of de oorzaak van het probleem hebt, neemt onze specialist de tijd om deze voor je te beantwoorden. Zo voorkom je dat het nogmaals gebeurt!

Wat zijn de kosten?

We hanteren een standaardtarief van €79,-. Deze kosten bevatten de voorrijkosten, de basismaterialen en een half uur arbeidsloon. De kosten zijn exclusief btw en kunnen hoger oplopen wanneer er sprake is van extra materialen vanwege reparatie of vanwege een avond- of weekendtoeslag.

Riool Totaal Service: jouw specialist

Riool Totaal Service staat voor jou klaar voor alle rioolklachten! Verstoppingen, reparaties of een rioollucht in je huis – onze specialisten weten precies wat ze moeten doen om jouw klachten te verhelpen. Dat doen we in de volgende plaatsen:

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.