Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone
riool totaal slang

VERHELPEN VAN DE RIOOLLUCHT

Een vieze stank in huis duidt in veel gevallen op een rioolprobleem. Een rioollucht kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan de rioollucht veroorzaakt worden door een verstopping, een lekkage of andere factoren. Het kan zijn dat de sifon defect is, de leiding verkeerd is geplaatst of de ontluchting niet goed is. Kortom, de oorzaken zijn heel divers. Het opsporen van de oorzaak is nog niet zo makkelijk. De lucht die je in een bepaalde ruimte ruikt, kan namelijk heel ergens anders vandaan komen. Schakel daarom de hulp van Riool Totaal Service in. Onze experts helpen je graag bij het verhelpen van de rioollucht.

STANKOVERLAST? DIT IS HOE WIJ HET OPLOSSEN

We komen bij je langs om de situatie te bekijken en te onderzoeken. Het is belangrijk dat we achterhalen waar de geur precies vandaan komt. Daarna gaan onze rioolspecialisten bekijken welke reiniging nodig is: leegzuigen, reinigen onder hoge druk, schoonboren of ontluchten.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

SCHAKEL DE HULP IN VAN RIOOL TOTAAL SERVICE

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service om snel van je stankoverlast af te komen! Maak direct een afspraak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.