Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN ROSMALEN

Ervaar je problemen met een verstopt riool in Rosmalen? Dit kan leiden tot wateroverlast, nare geuren en mogelijke gezondheidsrisico’s. Een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf in Rosmalen zoals Riool Totaal Service kan snel en vakkundig ingrijpen om verdere schade te voorkomen. Ontmoet jouw ontstoppingsbedrijf Rosmalen: deskundige service die binnen 24 uur na contact op locatie is!

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf Rosmalen

 • Lokaal gevestigd
 • Ons lokale team in Rosmalen kent de regio goed, wat leidt tot snelle en accurate service.
 • Altijd beschikbaar
 • Dag of nacht, ons team staat altijd klaar om je te helpen bij spoedgevallen.
 • Voordelig tarief
 • Wij bieden betaalbare tarieven, zodat je niet te veel betaalt voor topkwaliteit service.
 • Kwaliteitsservice
 • Onze loodgieters zijn ervaren en gebruiken geavanceerde methoden en technieken voor het beste resultaat.

Riool zelf ontstoppen Rosmalen

Hoewel je online veel tips kunt vinden om zelf je riool te ontstoppen, adviseren wij om hier voorzichtig mee te zijn. Onjuiste methoden kunnen de problemen verergeren. Voor een betrouwbare en veilige aanpak is het inschakelen van professionals zoals Riool Totaal Service de beste keuze. Wel kun je enigszins helpen door de oorzaak van het probleem te achterhalen. Dit doe je door je afvoeren te controleren en de resultaten met ons te delen.

Wat wij voor je doen!

Riool Totaal Service biedt uitgebreide diensten voor het ontstoppen van riolen, inclusief inspectie en preventie. Onze experts zorgen niet alleen voor een oplossing, maar ook voor preventief onderhoud om toekomstige verstoppingen te voorkomen.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Rosmalen

In Rosmalen bedragen de kosten voor onze loodgietersdiensten €79,-. Dit omvat de voorrijkosten, een halfuur arbeid en alle basismaterialen. Afhankelijk van de situatie kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor speciaal gereedschap of materialen.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

 1. Probleemerkenning: We starten met een nauwkeurige diagnose van het rioolprobleem. Hierbij kun je helpen, door je situatie zo precies mogelijk te omschrijven.
 2. Contactopname: Je kunt ons 24/7 bereiken en we reageren onmiddellijk om een afspraak te maken.
 3. Op locatie: Onze professional bezoekt je thuis of op je bedrijf in Rosmalen om de situatie grondig te evalueren en te behandelen.
 4. Advies: Na de ingreep bieden we praktisch advies om toekomstige problemen met je riool te vermijden.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Rosmalen. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.