Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN ZALTBOMMEL

Een verstopt riool kan voor veel ongemak zorgen, zoals nare geurtjes en het niet goed wegspoelen van water. Dit kan het dagelijkse leven behoorlijk verstoren. Een ontstoppingsbedrijf te Zaltbommel kan deze problemen snel en efficiënt oplossen, zodat je weer zonder zorgen gebruik kunt maken van je afvoeren en sanitair. Ontdek wat een ontstoppingsbedrijf in Zaltbommel voor jou kan betekenen!

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf Zaltbommel

 • Voordelig tarief
 • Je profiteert van een aantrekkelijk tarief voor hoogwaardige diensten.
 • Lokaal gevestigd
 • Onze specialisten zijn snel ter plaatse omdat we in de regio Zaltbommel gevestigd zijn.
 • Altijd beschikbaar
 • We zijn 24/7 bereikbaar om je te helpen bij noodgevallen.
 • Kwaliteitsservice
 • Je krijgt gegarandeerd een uitstekende service van onze ervaren professionals.

Riool zelf ontstoppen Zaltbommel

Het kan verleidelijk zijn om zelf te proberen je riool te ontstoppen met huishoudelijke middelen, zoals azijn en baking soda. Hoewel deze methoden soms effectief lijken, lossen ze vaak het probleem niet volledig op en kunnen ze zelfs schade veroorzaken aan je leidingen. Het inschakelen van een specialist is de beste optie om ervoor te zorgen dat je riool grondig en veilig wordt ontstopt. Zo voorkom je verdere problemen en mogelijke extra kosten op de lange termijn.

Wat wij voor je doen!

Een specialist van Riool Totaal Service inspecteert eerst het probleem zorgvuldig en gebruikt vervolgens professionele apparatuur om het riool te ontstoppen. We zorgen ervoor dat de verstopping volledig wordt verwijderd en geven je advies over hoe je toekomstige problemen kunt voorkomen.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Zaltbommel

De kosten voor onze service bedragen €79,-. Dit tarief omvat de voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon en de basismaterialen. In sommige gevallen kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor speciale tarieven of aanvullend materiaal dat nodig is om het probleem op te lossen.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

Riool Totaal Service hanteert een vaste werkwijze om ervoor te zorgen dat elk probleem efficiënt en effectief wordt aangepakt.

 1. Probleemerkenning: eerst ervaar jij het probleem. Je probeert te achterhalen waar het probleem zich afspeelt, zodat dit zo snel mogelijk opgelost kan worden.
 2. Contactopname: je legt aan ons uit waar je vermoedt dat het probleem zich afspeelt. Samen plannen we een afspraak in zo snel mogelijk.
 3. Op locatie: Een specialist komt naar je toe om de verstopping te verhelpen met professionele apparatuur. Dit is altijd de volgende dag al.
 4. Advies: Na het ontstoppen geven we je advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen en je riool in goede staat te houden.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Zaltbommel. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.