Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN DONGEN

Een verstopt riool kan voor veel ongemak zorgen, zoals nare geuren en wateroverlast. Het is belangrijk om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen om ernstige problemen te voorkomen. Riool Totaal Service is jouw ontstoppingsbedrijf in Dongen en staat klaar om je snel en efficiënt van je rioolproblemen af te helpen.

Maak gelijk met jouw ontstoppingsbedrijf in Dongen en ervaar een ontstopt riool binnen 24 uur!

Riool reparatie en vervanging

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf Dongen

 • Voordelig tarief
 • Wij hanteren scherpe prijzen voor onze ontstoppingsdiensten.
 • Lokaal gevestigd
 • Als lokaal bedrijf kunnen wij snel ter plaatse zijn in Dongen.
 • Altijd beschikbaar
 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al je rioolproblemen.
 • Kwaliteitsservice
 • Onze specialisten leveren altijd hoogwaardige service.

Riool zelf ontstoppen Dongen

Hoewel er online veel tips te vinden zijn om je riool zelf te ontstoppen met huishoudelijke middelen, is het vaak beter om een specialist in te schakelen. Zelf aan de slag gaan kan de problemen soms verergeren en voor extra schade zorgen. Een professional beschikt over de juiste kennis en gereedschappen om het probleem veilig en effectief op te lossen. Riool Totaal Service in Dongen zorgt ervoor dat jouw riool snel weer goed functioneert, zonder risico op verdere complicaties.

Wat wij voor je doen!

Bij Riool Totaal Service bieden wij een complete oplossing voor verstopte riolen. Onze specialisten maken gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur om blokkades te verwijderen en het riool grondig te reinigen. Wij zorgen ervoor dat je riool weer soepel en probleemloos werkt.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Dongen

De kosten voor onze diensten bedragen €79,-. Dit tarief omvat de voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon en de basismaterialen. Voor speciale tarieven of extra materialen kunnen aanvullende kosten van toepassing zijn. Wij informeren je altijd vooraf over de mogelijke extra kosten.

De werkwijze van een specialist van Riool Totaal Service

Riool Totaal Service hanteert een vaste werkwijze om kwaliteit en efficiëntie te garanderen:

 1. Probleemerkenning: Jij begint met het vaststellen van het probleem. Of je nou last hebt van een nare geur in huis of een slecht spoelend riool, door het te communiceren weten wij beter wat we moeten doen.
 2. Contactopname: Vervolgens neem je contact met ons op om de situatie te bespreken. We plannen gezamenlijk een afspraak in.
 3. Op locatie: Onze specialist komt naar je toe in Dongen en voert de nodige werkzaamheden uit om het riool te ontstoppen.
 4. Advies: Na afloop geven we advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen en je riool in goede staat te houden.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Dongen. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.