Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

Wc verstopping
Eindhoven

Een verstopte wc in Eindhoven? Daar zit je niet op te wachten! Riool Totaal Service staat voor je klaar. Direct onze hulp nodig? In Eindhoven zijn wij altijd bereikbaar en snel ter plaatse. Ons tarief is € 79,- inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

team foto

Riool Totaal Service in Eindhoven

Riool Totaal Service is gevestigd in de buurt van Eindhoven. Voor een verstopte wc zijn wij meestal binnen een uur op locatie, vooral als er spoed achter zit. Wij onderzoeken waar de verstopping zit en ontstoppen deze. Wij zijn snel ter plekke in de wijken;

  • Eindhoven centrum
  • Tongelre
  • Stratum
  • Gestel
  • Strijp
  • Woensel-Zuid
  • Woensel-Noord

 

Onze professionals verhelpen het probleem altijd snel.

WC verstopping eindhoven

Een wc ontstopping is in sommige gevallen zelf op te lossen. Wij hebben alle tips voor je op een rijtje gezet. Zo kun je kijken wat je zelf kunt doen. Lukt het niet? Wij helpen je graag verder. Ons tarief is € 69,- inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Start met een ontstopper

Een goede manier om te starten is de simpele ontstopper. Bij een verstopping aan het oppervlak is een ontstopper vaak al voldoende. Plaats de ontstopper in het water en druk deze stevig aan. Het rubberen gedeelte van de ontstopper moet geheel onder water staan. Voel de zuigkracht als je zacht aan de ontstopper trekt. Herhaal dit een paar keer om de verstopping te verhelpen. Let op! Trek niet te hard, dit zorgt voor schade aan je wc.

Ontstop de wc met afwasmiddel en heet water

Niet iedereen heeft een ontstopper in huis. Gelukkig kunnen afwasmiddel en heet (niet kokend) water ook zorgen voor de oplossing. Gooi minimaal twee liter heet water met wasmiddel in de wc en wacht een paar minuten. Trek de wc door en met wat geluk is de wc ontstopt. Is dit niet het geval? Dan zit de verstopping dieper in de leiding. In dat geval kun je ons altijd bellen om het probleem vakkundig op te laten lossen.

Bakingsoda en azijn als oplosmiddel

Door bakingsoda en azijn in de wc te gieten kan dit mengsel na ongeveer 10 minuten zijn werk doen. Voeg na 10 minuten 3 liter heet (niet kokend) water toe en laat het een nacht intrekken. Spoel de volgende ochtend door en als het goed is werkt dit voldoende. Werkt het toch niet? Riool Totaal Service staat in heel Eindhoven zo voor je deur!

EEN WC ONTSTOPPEN? WIJ 24/7 VOOR JE KLAAR IN EINDHOVEN

Ons tarief is € 79,- inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Wc ontstoppen met spoed in Eindhoven

Heb je een tweede wc in huis? Dan is het altijd fijn dat je bij een ontstopte wc de tweede wc kunt gebruiken. Toch wil je zo snel mogelijk van de ontstopping af. Heb je één wc in huis? Dan is er zeker spoed. Wat de reden ook mag zijn voor spoed, wij zijn snel ter plekke in Eindhoven en omgeving. Een wc ontstoppen met spoed in Eindhoven? Bel Riool Totaal Service!

De spoelbak blijft doorlopen

Het is enorm irritant als de spoelbak maar blijft doorlopen. Hier wil je zo snel mogelijk vanaf, ook omdat je hierdoor water verliest. Het ligt waarschijnlijk aan de vlotter. Bel Riool Totaal Service om direct van het probleem af te komen. Ons tarief is € 69,- inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

EEN WC ONTSTOPPEN IN EINDHOVEN, WAT KOST DAT?

Bij Riool Totaal Service betaal je € 69,- inclusief voorrijkosten, een half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Deze prijs is exclusief btw. Daarmee haal je een expert in huis en verhelpen wij snel jouw verstopping tegen een scherpe prijs.

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Riool Totaal Service heeft diverse loodgieters in dienst die je graag helpen om snel jouw wc te ontstoppen. Heb je vragen over een verstopte wc of hoe snel we bij jou thuis zijn? Neem direct contact met ons op!

RIOOL TOTAAL SERVICE EINDHOVEN

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.