Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

Wc verstopping
Den Bosch

Woon je in Den Bosch en heb je te maken met een verstopte wc? Riool Totaal Service staat voor je klaar, ook bij spoed. Een verstopte wc is een probleem waar je direct vanaf wilt. In Den Bosch zijn wij altijd bereikbaar en snel ter plaatse. 

team foto

Riool Totaal Service in Den Bosch

Riool Totaal Service is gevestigd in Den Bosch Noord. Voor een verstopte wc zijn wij altijd dicht bij en snel op locatie om jouw wc te ontstoppen. Met name in de wijken:

  • Muntel / De Vliert
  • Graafsepoort
  • De Binnenstad
  • Zuidoost
  • West
  • Maaspoort
  • Engelen 
  • Empel
  • De Groote Wielen
  • Rosmalen

 

Onze professionals verhelpen  het probleem altijd snel.

Een wc verstopping Den Bosch verhelpen

Voordat onze hulp nodig is kun je kijken of je de verstopping zelf kunt verhelpen. Hiervoor hebben we tips op een rijtje gezet.

Start met een ontstopper

Een goede manier om te starten is de simpele ontstopper. Bij een verstopping aan het oppervlak is een ontstopper vaak al voldoende. Plaats de ontstopper in het water en druk deze stevig aan. Het rubberen gedeelte van de ontstopper moet geheel onder water staan. Voel de zuigkracht als je zacht aan de ontstopper trekt. Herhaal dit een paar keer om de verstopping te verhelpen. Let op! Trek niet te hard, dit zorgt voor schade aan je wc.

Ontstop de wc met afwasmiddel en heet water

Niet iedereen heeft een ontstopper in huis. Gelukkig kunnen afwasmiddel en heet (niet kokend) water ook zorgen voor de oplossing. Gooi minimaal twee liter heet water met wasmiddel in de wc en wacht een paar minuten. Trek de wc door en met wat geluk is de wc ontstopt. Is dit niet het geval? Dan zit de verstopping dieper in de leiding. In dat geval kun je ons altijd bellen om het probleem vakkundig op te laten lossen.

Bakingsoda en azijn als oplosmiddel

Door bakingsoda en azijn in de wc te gieten kan dit mengsel na ongeveer 10 minuten zijn werk doen. Voeg na 10 minuten 3 liter heet (niet kokend) water toe en laat het een nacht intrekken. Spoel de volgende ochtend door en als het goed is werkt dit voldoende. Werkt het toch niet? Riool Totaal Service staat in heel Den Bosch zo voor je deur!

Een wc verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar in den bosch.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Wc ontstoppen met spoed in Den Bosch

In veel huishoudens zijn er meerdere wc’s aanwezig. Bij een verstopping in de ene wc heb je dan altijd nog een ander tot je beschikking. Een wc verstopping is altijd lastig, maar wanneer er één wc aanwezig is wil je hier direct vanaf. Wil je met spoed de wc laten ontstoppen? Riool Totaal Service is snel ter plekke. Wacht niet langer, dan doen wij dat ook niet.

De spoelbak blijft doorlopen

Blijft de wc doorlopen na het doortrekken? Dan is er iets mis met de spoelbak. Hierdoor verspil je water! In veel gevallen ligt dit aan de vlotter, die doceert het water van de spoelbak naar de wc. Kalk of vuil zorgen ervoor dat de vlotter niet functioneert. Elke wc heeft een ander mechanisme, daarom kun je hier het beste een ervaren loodgieter naar laten kijken.

Kosten om een wc te ontstoppen in Den Bosch

Bij Riool Totaal Service betaal je € 69,- inclusief voorrijkosten, een half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Deze prijs is exclusief btw. Daarmee haal je een expert in huis en verhelpen wij snel jouw verstopping tegen een scherpe prijs.

Vragen over een wc ontstoppen?

Riool Totaal Service heeft diverse loodgieters in dienst die je graag helpen om snel de verstopping aan in de wc te verhelpen. Heb je vragen over een verstopte wc of hoe snel we bij jou thuis zijn? Neem direct contact met ons op!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.