Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

Toilet laten ontstoppen

Toilet laten ontstoppen? Een verstopping komt nooit gelegen, maar een verstopt toilet al helemaal niet. De ontstoppingsspecialisten van Riool Totaal Service helpen je snel én vakkundig bij het ontstoppen van het toilet. Zo ben jij snel van de problemen af en kun je weer onbezorgd gebruik maken van het toilet.

wc verstopt

Toilet zelf ontstoppen

Voor de eerste keer zelf een toilet ontstoppen kan een aantal uitdagingen met zich mee brengen. Zo moet je eerst achterhalen wat de verstopping veroorzaakt, pas dan kun je maatregelen treffen om het ontstoppen te beginnen. Wij geven je een aantal tips en tricks om zelf kleine ontstoppingen op te lossen!

Ik heb een zichtbare verstopping, wat nu?

Is je toilet verstopt en kun je met het blote oog zien waardoor dit komt? Dan kun je dit zelf eenvoudig oplossen! Het enige wat je nodig hebt is een paar rubberen handschoenen en wat lef om zelf met je handen de toilet pot in te gaan.

Mijn toilet is verstopt maar ik weet niet waardoor, wat nu?

Spoelt het toilet niet meer door of heb je last van stankoverlast? Maar zie je niets in het toilet wat wijst op de oorzaak? Dan kan het zijn dat er een verstopping verder in het toilet zit. Dit kun je op een aantal manieren zelf proberen te verhelpen:

  1. Spoel het toilet door met afwasmiddel
    Door afwasmiddel door het toilet te laten lopen in combinatie met (lauw)warm water, kan het zijn dat de verstopping langzaamaan oplost. Geef dit wel even de tijd, want het kan zijn dat het echt moet losweken.
  2. Maak gebruik van wc ontstopper
    Is het niet gelukt om de verstopping met afwasmiddel op te lossen? Pak dan de ouderwetse en welbekende wc ontstopper er bij. Plaats de ontstopper in het toilet en trek deze langzaam terug naar je toe vanaf het moment dat je zuigkracht voelt. Doe dit niet te snel, dan kun je de verstopping alleen maar verergeren en de leidingen beschadigen.

Toilet laten ontstoppen door Riool Totaal Service

Heb je onze tips en tricks geprobeerd, maar heb je nog altijd last van een verstopt toilet? Of heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan en schakel je liever direct een specialist in? Neem dan contact op met Riool Totaal Service! Wij komen vanaf € 69,-  zo snel mogelijk bij je langs. En dat inclusief voorrijkosten, een half uur arbeid, het basismateriaal en garantie!

Riool Totaal Service ontstopt jouw toilet in Noord-Brabant

Wij staan 24/7 voor je klaar in de regio’s Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Breda en Nijmegen. Bel nu of maak online een afspraak!