Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

Riool Service Brabant

Riool Service in Brabant nodig? Bel Riool Totaal Service direct! Een rioolverstopping of een gootsteen die niet (goed) doorloopt komt nooit goed uit. De kans is groot dat je riool of afvoer verstopt is. Riool Totaal Service is gespecialiseerd in het oplossen van rioolproblemen en komt graag bij je langs om het probleem te inspecteren en binnen zeer korte tijd te verhelpen.

rts afvoer

Werkwijze Riool Totaal Service

Als wij door jou benaderd worden, komen we zo snel mogelijk bij je langs om het probleem te inspecteren. Een onaangename geur in je huis? Vervelend! Maar geen probleem voor ons. Binnen de kortste tijd heeft een van onze ervaren medewerkers het probleem gevonden. Vervolgens wordt gelijk gehandeld en wordt het probleem verholpen.

Iedere situatie is natuurlijk verschillend. Meestal zijn onze medewerkers snel en handig genoeg om binnen een halfuur het probleem te verhelpen. Hierdoor kunnen wij een scherptarief aanbieden vanaf €69,-. Dit tarief is inclusief de voorrijkosten, een half uur arbeidsloon, het basismateriaal en de garantie. Deze kosten zijn exclusief btw.

 

Onderdelen riool service

Riool Totaal Service is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei soorten verstoppingen, zoals:

Naast het verhelpen van verstoppingen bieden wij ook andere diensten aan:

Met een combinatie van onze diensten verhelpen onze ervaren medewerkers binnen zeer korte tijd jouw probleem. Wij doen altijd ons best om schade aan de riolering zo veel mogelijk te voorkomen. Last van verstoppingen? Riool Totaal Service, werkzaam in omgeving Brabant, staat voor je klaar. Neem contact op met Riool Totaal Service!