Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

Riool ontstoppingsbedrijf

Ben je op zoek naar een professioneel riool ontstoppingsbedrijf in de regio van Tilburg, Breda, Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven? Dan ben je bij Riool Totaal Service in Noord-Brabant aan het juiste adres! Onze specialisten zijn 24/7 bereikbaar om jou van je rioolproblemen af te helpen.

stock 3

Rioolverstoppingen

Rioolverstoppingen uiten zich in verschillende vormen in je woning. Je kunt bij Riool Totaal Service terecht voor onder andere de volgende verstoppingen:

WC verstoppingen

Een verstopte wc is ontzettend vervelend en vies. Daarnaast brengt het veel ongemak met zich mee. De oorzaak van een wc verstopping kan verschillen. Zo is het mogelijk dat er papier vast zit of dat er speelgoed in is gevallen. Ondanks dat er manieren zijn om zelf de verstopping te verhelpen, kan het voorkomen dat de verstopping aanhoudt. Onze professionals schieten je graag te hulp!

Badkamer verstoppingen

Verstoppingen in de badkamer komen vaak voor in de wasbak of in de douche. Dit komt voornamelijk door huidvet, zeepresten en opgehoopte haren. Deze resten hopen zich vaak wat verder in de leiding op, waardoor het niet eenvoudig is om de verstopping zelf te verhelpen. Wij komen de verstopping onderzoeken en verhelpen, zodat jij snel weer gebruik kunt maken van de wasbak of douche!

Keuken verstoppingen

Een verstopping in de keuken komt vooral voor in de gootsteen, doordat er etensresten en vetresten zijn opgehoopt in de afvoer. Helaas biedt een ontstopper of het loskoppelen van de sifon niet altijd het gewenste resultaat. Ga hoe dan ook niet aan de slag met chemische gootsteen ontstopper, maar schakel professionele hulp in!

Riooldiensten

Riool Totaal Service komt niet alleen bij je langs voor rioolontstoppingen. Als riool ontstoppingsbedrijf kun je ons ook inschakelen voor een rioolinspectie, rioolreiniging of rioolreparatie wanneer je regelmatig last hebt van een verstopping of een onaangename geur in de woning. Wij inspecteren de leidingen om te achterhalen of een reiniging of juist een reparatie nodig is. Hiermee verhelpen wij jouw rioolproblemen op de langere termijn.

Riool ontstoppingsbedrijf Riool Totaal Service

Bij Riool Totaal Service uit Noord-Brabant sta je nooit voor verrassingen! Wij komen al bij je langs vanaf € 69,- inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Deze kosten zijn exclusief btw. Daarnaast zijn onze specialisten 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen, want zeg eens eerlijk, een rioolprobleem komt nooit gelegen. Maak nu online een afspraak of bel direct om van jouw rioolproblemen af te komen!