Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

Riool ontstoppen Oisterwijk

Is het riool verstopt? Loopt de douche, wasbak, toilet of een andere leiding niet meer door? Neem contact op met de specialisten uit Oisterwijk van Riool Totaal Service. Met onze ervaring kunnen we de ontstopping vaak binnen 30 minuten oplossen.

riooltotaal foto

Altijd een oplossing

Verstoppingen zijn altijd vervelend en moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Ontstoppingen worden vaak veroorzaakt door vet- en zeepresten maar leidingen kunnen ook zijn verzwakt of afgebroken. Op dat soort momenten is het belangrijk om de juiste specialist aan het werk te zetten. Met speciale apparatuur kunnen we alle verstoppingen verhelpen.

Aan de hand van het type verstopping zoeken we naar de beste oplossing om schade aan de riolering te voorkomen. Benieuwd welke verstoppingen we kunnen verhelpen? Je kunt bij ons terecht voor:

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

KOSTEN VERSTOPPINGEN

Bij Riool Totaal Service hanteren we een starttarief van €69. Dit is inclusief voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw. Vooraf gaan we altijd het gesprek aan en bespreken we de situatie en het kostenplaatje. Zo weet je zeker dat je achteraf nooit teveel betaalt.

RIOOL TOTAAL SERVICE OISTERWIJK

Riool Totaal Service Oisterwijk staat 24/7 klaar om alle verstoppingen te verhelpen. Kunnen wij je helpen? Maak online direct een afspraak!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.