Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN GOIRLE

Heb je in Goirle last van een verstopte afvoer, lekkende kranen of problemen met je riool? Onze loodgieter in Goirle staat klaar om deze problemen professioneel en snel voor je op te lossen. Voor elk sanitair probleem, groot of klein, bieden wij een passende en duurzame oplossing. Kom in contact en ontmoet jouw loodgieter in Goirle!

riooltotaal foto

Voordelen van een ontstoppingsbedrijf in Goirle

In Goirle kiezen voor de diensten van Riool Totaal Service heeft meerdere voordelen:

 • Altijd beschikbaar
 • Wij staan 24/7 klaar om je te helpen bij noodgevallen.
 • Binnen 24 uur op locatie
 • Snelle service gegarandeerd; wij zijn binnen een dag bij jou thuis.
 • Voordelig tarief
 • Geniet van onze professionele service voor slechts €79,-.
 • Expertise en ervaring
 • Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en de juiste expertise voor elke klus.

Kun je zelf een riool ontstoppen Goirle?

Zelf een riool ontstoppen kan risicovol zijn, vooral als je niet over de juiste tools en kennis beschikt. In Goirle raden we aan om voor deze taak een professional van Riool Totaal Service in te schakelen. Zo voorkom je verdere schade en ben je verzekerd van een veilige en grondige aanpak. Wel kun je hier zelf bij helpen, door

Wat wij voor je doen

Onze loodgieter in Goirle voert niet alleen reparaties uit, maar adviseert je ook over preventieve maatregelen om toekomstige problemen te voorkomen. Nadat jij de situatie hebt uitgelegd, is de loodgieter in staat om het juiste materiaal in te zetten om de ontstopping te vinden en deze te verhelpen. Dit betekent dat jij binnen 24 uur na je contactopname alweer geniet van je riolering als vanouds.

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Kosten loodgieter Goirle

De kosten voor onze loodgietersdiensten in Goirle zijn helder en eerlijk opgebouwd. Voor een bedrag van €79,- krijg je een professionele loodgieter op locatie die voorrijkosten, een halfuur arbeid en alle basismaterialen omvat.

De werkwijze van een loodgieter van Riool Totaal Service

Wanneer je een loodgieter in Goirle zoekt, ben je bij Riool Totaal Service aan het juiste adres. Wij werken altijd volgens dezelfde werkwijze. Zo weet jij waar je aan toe bent en kunnen onze loodgieters gericht te werk gaan. Dit doen ze als volgt!

 1. Signalering: eerst identificeer jij het probleem. Of het nou een vreemde geur of een slecht spoelende wc is, je ervaart last. Je probeert de oorzaak te vinden en neemt vervolgens contact met ons op.
 2. Contact opnemen: neem contact met ons op, dag of nacht; wij zijn altijd bereikbaar voor assistentie. we plannen gelijk een moment met je in!
 3. Riool ontstopping: we zorgen ervoor dat we binnen 24 uur ter plaatse zijn om het probleem op te lossen!
 4. Advies: na de reparatie bieden we je advies om toekomstige problemen te vermijden.

Onze diensten

Riool Totaal Service staat niet alleen klaar om je riool te ontstoppen in Goirle. We helpen je ook graag met de volgende problemen!

wc verstopping

WC VERSTOPT

Een wc die verstopt is, overkomt iedereen wel eens. Ga hiermee niet zelf aan de haal en laat het aan een specialist over!

afvoer verstopt

VERSTOPTE AFVOER

Een verstopte afvoer kan voor vele vervelende geuren zorgen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar

wasbak verstopt

WASBAK VERSTOPT

Een wasbak die verstopt is, is vaak het resultaat van opgehoopte etens- of vetresten. Wij weten precies hoe deze te verwijderen, zodat jij binnen no-time weer gebruik van je wasbak kunt maken.

douche verstopping

AFVOER DOUCHE VERSTOPT

Nare geur in de douche? Wanneer de afvoer van je douche verstopt is, komt dit vaak door haar- en zeepresten. Geen probleem voor onze specialisten!

gootsteen verstopt

GOOTSTEEN VERSTOPT

Een gootsteen die verstopt is, kent vele verschillende oorzaken. Secuur werk en de juiste materialen zorgen ervoor dat wij dit klusje snel voor je geklaard hebben.

riool ontstopping

RIOOL ONTSTOPPEN

Je riolering omvat je hele huis. Wanneer deze verstopt is, wil je natuurlijk je riool zo snel mogelijk ontstoppen. Wij hebben hier alle vaardigheden voor in huis!

rioolinspectie

CAMERA INSPECTIE RIOOL

Vermoed je dat er een probleem in je riolering te vinden is, zoals doorgroeiende boomwortels of verouderde leidingen? Een camera inspectie voor je riool geeft je alle antwoorden, zonder je riool te beschadigen!

riool reiniging

RIOOL REINIGING

Met name oude leidingen kunnen na een tijdje een vreemde geur uitwerpen. Door een riool reiniging zorg jij ervoor dat je riool als vanouds presteert!

rioolreparatie

RIOOL REPARATIE

Schade opgelopen aan je riool? Met een riool reparatie vervangen we de nodige onderdelen, of brengen we zelfs compleet nieuw materiaal aan.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.