Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

RIOOL ONTSTOPPEN GOIRLE

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service

Is je riool verstopt en wil je daar zo snel mogelijk van af? Neem snel contact op met dé rioolspecialist uit Goirle: Riool Totaal Service. Wij weten hoe vervelend een verstopt riool kan zijn. Daarom staan wij 24/7 voor je klaar. Bovendien kunnen we de meeste verstoppingen binnen 30 minuten verhelpen. Zo ben je snel van je verstopte riool af.

riooltotaal foto

WIJ VINDEN EEN OPLOSSING!

Ontstoppingen worden meestal veroorzaakt door vet- en zeepresten. Maar de leidingen kunnen ook verzwakt of zelfs afgebroken zijn. Juist op zulke momenten is het belangrijk om een specialist aan het werk te zetten. Met speciale apparatuur kunnen we de meeste verstoppingen al binnen 30 minuten verhelpen. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

KOSTEN ONTSTOPPINGEN OPLOSSEN

Bij Riool Totaal Service houden we van een duidelijke en transparante manier van werken. Daarom bespreken we vooraf de situatie en de kosten. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij rekenen een starttarief van €69. Dit is inclusief voorrijkosten, een halfuur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

RIOOL TOTAAL SERVICE GOIRLE

Heb je geprobeerd om de verstopping zelf te verhelpen, maar lukt het niet? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om de verstopping zo snel mogelijk op te lossen. Kunnen wij jou helpen? Riool Totaal Service Goirle staat 24/7 voor je klaar om alle verstoppingen te verhelpen. Maak online nu direct een afspraak!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.