Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

LOODGIETER WAALWIJK

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service

Heb je last van een verstopte wc, douche of gootsteen? Riool Totaal Service is dé loodgieter in Waalwijk die deze problemen voor je oplost. Wij weten als geen ander dat een verstopping nooit gelegen komt. Daarom staan we 24/7 voor je klaar. Maak direct een afspraak!

verstopping pomp

LAST VAN VERSTOPPINGEN?

Een verstopping is soms lastig te achterhalen. Schakel daarom Riool Totaal Service in! Wij beschikken over materialen waarmee wij de oorzaak van de verstopping voor jou kunnen achterhalen. Zo kunnen wij een passende oplossing hanteren om schade aan de riolering te voorkomen en  hoef je zelf niet meer om te kijken naar die vervelende verstopping. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF

Met onze scherpe prijzen betaal je bij Riool Totaal Service nooit te veel. Vooraf bespreken we de situatie en communiceren we de kosten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Riool verstopt? Bel Riool Totaal Service, dé loodgieter in Waalwijk

Heb je zelf geprobeerd om de verstopping te verhelpen maar is dit niet gelukt? Of wil je onze hulp direct inschakelen? Wij staan voor je klaar om de verstopping zo snel mogelijk op te lossen. Plan direct een afspraak in of bel!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.