Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

LOODGIETER OOSTERHOUT

Schakel de hulp in van Riool Totaal Service

Een verstopte afvoer, een nare geur uit de wasbak of wateroverlast? Iedereen weet hoe vervelend het is. Riool Totaal Service lost het zo snel mogelijk voor jou op. We staan 24/7 voor je klaar en helpen je vakkundig. Maak nu een afspraak met dé loodgieter in Oosterhout!

verstopping pomp

LAST VAN VERSTOPPINGEN?

Een verstopping is soms lastig te achterhalen. Schakel daarom Riool Totaal Service in! Wij beschikken over materialen waarmee wij de oorzaak van de verstopping voor jou kunnen achterhalen. Zo kunnen wij een passende oplossing hanteren om schade aan de riolering te voorkomen en  hoef je zelf niet meer om te kijken naar die vervelende verstopping. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

Eerlijke prijs

Bij Riool Totaal Service betaal je een eerlijke prijs. Doordat we vooraf de situatie bespreken en de prijs afspreken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Riool Totaal Service is dé loodgieter in Oosterhout

Heb je verstoppingsproblemen? Dan ben je bij Riool Totaal Service in Oosterhout aan het juiste adres. Wij staan dag en nacht klaar om jou verstopping op te lossen. Maak nu een afspraak!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.