Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

LOODGIETER in
Tilburg

Heb je last van een verstopte sanitaire voorziening, riolering of waterleiding? Wij helpen je! Ontstoppingsbedrijf Riool Totaal Service is al jaren gespecialiseerd in het verhelpen en oplossen van rioolproblemen in Tilburg en omgeving. Bij ons kun je altijd terecht met je rioolproblemen. Wij weten als geen ander dat een verstopping ongelegen komt, op welk moment dan ook. Daarom helpen de loodgieters van Riool Totaal Service je zo snel mogelijk uit de brand!

verstopping pomp

Riool Totaal Service staat voor je klaar

Riool Totaal Service is 24/7 bereikbaar voor bijna ieder rioolprobleem. De meeste problemen kunnen onze loodgieters snel verhelpen. Aan de hand van het type verstopping gaan we op zoek naar de beste oplossing. Er zijn maar een aantal werkzaamheden die onze loodgieters niet uitvoeren, zoals het installeren van wasbakken en douches.

Een rioolverstopping kan veel verschillende oorzaken hebben. Riool Totaal Service achterhaald jouw rioolprobleem met een rioolinspectie. Met een inspectie kunnen onze loodgieters gemakkelijk vaststellen wat het probleem is om hierbij de juiste oplossing te hanteren. Onze loodgieters in Tilburg en omstreken helpen je graag bij elke verstopping. Hieronder lichten we het verder toe.

Wc verstoppingen

Een verstopte wc is vies en brengt een hoop ongemakken met zich mee. Gelukkig zijn er een aantal methodes om de wc eigenhandig te ontstoppen! Wil je de wc verstopping echt goed oplossen? Schakel dan de hulp in van gespecialiseerde loodgieters!

 

Afvoer verstoppingen

Door een afvoer verstopping wordt het hele huishouden verstoord en hangt er een muffe geur in de keuken, wc of badkamer. Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Gelukkig staan de loodgieters van Riool Totaal Service in Tilburg voor je klaar. Wij helpen je snel van een verstopte afvoer af.

Wasbak verstoppingen

In de meeste gevallen is de oorzaak van een wasbak verstopping een opeenhoping van haren, scheerschuim en resten zeep. Deze opeenhopingen zijn zelf op te lossen, maar wij snappen dat je de klus liever uit handen geeft. Riool Totaal Service in Tilburg staat voor je klaar!

 

Douche verstoppingen

De douche raakt al snel verstopt door haren en zeepresten. Ondanks dat je het doucheputje goed schoonmaakt, kan er verderop in de leiding toch een opeenhoping ontstaan van haren en zeepresten. Dit zorgt ervoor dat het water niet meer door het doucheputje stroomt. De loodgieters van Riool Totaal Service staan 24/7 voor je klaar om dit probleem op te lossen.

Gootsteen verstoppingen

Er zijn een aantal manieren om een verstopte gootsteen zelf op te lossen. Pak de ontstopper eens uit de kast. Kan je de ontstopper niet zo snel vinden of lukt het niet? Giet dan ten minste 2 liter warm water (niet kokend) in de gootsteen met afwasmiddel. Liever een specialist inschakelen? Wij staan 24/7 voor je klaar!

Riool verstoppingen

Rioleringen raken na verloop van tijd vervuild, kunnen verzakking of breken in sommige gevallen zelfs af. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Riool Totaal Service in Tilburg helpt je graag bij het oplossingen van riool verstoppingen. Zo voorkom je grote schade aan je leidingen!

Rioolinspectie

Om te bepalen wat de oorzaak van een verstopping is komt Riool Totaal Service graag bij je langs om het te onderzoeken. Hiervoor voeren wij een rioolinspectie uit. Met behulp van camera’s en rookdetectie stellen wij de oorzaak snel vast. Op deze manier kunnen wij een passende oplossing bepalen om de verstopping op te lossen.

Rioolreiniging

Een verstopping brengt veel ongemakken met zich mee. Gelukkig zijn verstoppingen te voorkomen door het riool goed te reinigen. Wil je verstoppingen, lekkages en rioolgeur voorkomen? Riool Totaal Service staat voor je klaar om je riool vakkundig te reinigen.

Rioolreparatie

Een beschadigt riool moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Het brengt namelijk veel ongemakken met zich mee zoals stankoverlast en wateroverlast. De specialisten van Riool Totaal Service in Tilburg staan dag en nacht voor je klaar om je riool te repareren!

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

LAST VAN VERSTOPPINGEN?

Onze loodgieters beschikken over materialen waarmee wij de oorzaak van iedere verstopping kunnen achterhalen. Hierdoor hanteren wij een passende oplossing om schade aan de riolering te voorkomen. De specialisten van Riool Totaal Service nemen alle zorgen voor je uit handen in Tilburg en omstreken.

Sta achteraf niet voor verrassingen

Bij Riool Totaal Service kom je niet voor verrassingen te staan. De situatie en de kosten worden vooraf besproken zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Bij Riool Totaal Service in Tilburg betaal je altijd de scherpste prijs.

Neem contact op met Riool Totaal Service, dé loodgieter in Tilburg

Ben je op zoek naar een vakkundige loodgieter in Tilburg? Dan ben je bij Riool Totaal Service aan het juiste adres! Onze loodgieters verhelpen ieder verstoppingsprobleem en gaan professioneel te werk. Plan snel een afspraak in of neem contact met ons op.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.