Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

LOODGIETER
Den Bosch

Heb je last van een verstopte sanitaire voorziening, riolering of waterleiding? Riool Totaal Service is dé loodgieter in Den Bosch. Je kunt 24/7 bij ons terecht met je rioolproblemen. Wij weten als geen ander dat een verstopping ongelegen komt, op welk moment dan ook. Bij Riool Totaal Service ben je aan het juiste adres!

verstopping pomp

Riool Totaal Service staat voor je klaar in Den Bosch

Met bijna elk rioolprobleem kun je bij ons terecht. Riool Totaal Service is 24/7 bereikbaar. De meeste problemen kunnen onze loodgieters snel verhelpen. Er zijn een aantal werkzaamheden die wij niet uitvoeren. Zo installeren wij geen wasbakken en douchen.

Een verstopping kan veel verschillende oorzaken hebben, maar het is lastig om te achterhalen wat de oorzaak precies is. Onze loodgieters kunnen met een rioolinspectie gemakkelijk vaststellen wat het probleem is om hierbij de juiste oplossing te hanteren. Riool Totaal Service helpt je graag bij de rioolproblemen die we hieronder toelichten.

Wc verstoppingen

Een verstopte wc komt nooit gelegen, maar het kan iedereen overkomen. Soms kun je de verstopping zelf oplossen. Zo kun je het bijvoorbeeld proberen met een wc-ontstopper. Lukt het niet met een ontstopper? Haal dan eens afwasmiddel uit de kast en giet ten minste 2 liter warm water (niet kokend) in de wc. Voor wc verstoppingen kan je ook bij Riool Totaal service terecht.

Afvoer verstoppingen

Een verstopping in de afvoer is niet prettig. Het hele huishouden wordt verstoord en er hangt een muffe geur in de keuken, wc of badkamer. Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af zijn! Gelukkig staan de loodgieters van Riool Totaal Service voor je klaar. Wij helpen je snel van een verstopte afvoer af.

Wasbak verstoppingen

Loopt je wasbak langzaam vol met water? In de meeste gevallen is de oorzaak van een wasbak verstopping een opeenhoping van haren, scheerschuim en resten zeep. Wij geven je graag een aantal tips om zelf aan de slag te gaan. Wil je de klus liever uit handen geven aan specialisten? Wij staan voor je klaar!

Douche verstoppingen

Wanneer het water niet meer door het doucheputje stroomt, weet je dat je douche verstopt is. De douche raakt vaak verstopt door haren en zeepresten. Tijdens het douchen verlies je namelijk veel haren die vervolgens in het doucheputje verdwijnen. Onze loodgieters staan 24/7 voor je klaar om dit probleem op te lossen.

Gootsteen verstoppingen

De afvoer van de gootsteen is een plek die zo nu en dan verstopt kan raken. De gootsteen loopt langzaam leeg of stroomt zelfs helemaal niet meer door. Gelukkig kun je aan de hand van deze tips zelf proberen om je gootsteen te ontstoppen. Pak de ontstopper eens uit de kast. Kan je de ontstopper niet zo snel vinden of lukt het niet? Giet dan ten minste 2 liter warm water (niet kokend) in de gootsteen met afwasmiddel. Liever een professioneel loodgietersbedrijf inschakelen? Riool Totaal Service staat 24/7 voor je klaar!

Riool verstoppingen

Vaak zien wij bij een rioolverstopping dat de leiding sterk vervuild, verzakt of zelfs afgebroken is. Ook kan er een voorwerp vast zitten in de leiding. Verder kunnen boomwortels veel beschadigingen aanrichten aan leidingen. Riool Totaal Service helpt je graag van deze problemen af, bel vandaag nog!

Rioolinspectie

Het is lastig om de oorzaak van een verstopping te achterhalen. Riool Totaal Service komt graag bij je langs om het te onderzoeken. Hiervoor voeren wij een rioolinspectie uit. Met behulp van camera’s en rookdetectie kunnen wij de oorzaak vaak snel vaststellen.

Rioolreiniging

Het overkomt je al snel: een verstopt riool. Een verstopping brengt veel ongemakken met zich mee. Wil je verstoppingen, lekkages en rioolgeur voorkomen? Onze rioolspecialisten staan voor je klaar om je riool vakkundig te reinigen.

Rioolreparatie

Schade aan het riool dient direct aangepakt te worden. Het brengt namelijk veel ongemakken met zich mee zoals stankoverlast en wateroverlast. De loodgieters van Riool Totaal Service repareren je riool graag voor je!

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

LAST VAN VERSTOPPINGEN?

Een verstopping is soms lastig te achterhalen. Schakel daarom Riool Totaal Service in! Wij beschikken over materialen waarmee wij de oorzaak van de verstopping voor jou kunnen achterhalen. Zo kunnen wij een passende oplossing hanteren om schade aan de riolering te voorkomen en  hoef je zelf niet meer om te kijken naar die vervelende verstopping. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Sta achteraf niet voor verrassingen

Bij Riool Totaal Service kom je niet voor verrassingen te staan. Vooraf bespreken we de situatie en de kosten van de diensten. Door onze hulp in te schakelen betaal je de scherpste prijs en betaal je dus nooit teveel.

Neem contact op met Riool Totaal Service, dé loodgieter in Den Bosch

Ben je op zoek naar een vakkundige loodgieter in Den Bosch? Dan ben je bij Riool Totaal Service aan het juiste adres! Onze loodgieters verhelpen je probleem snel en gaan professioneel te werk. Plan snel een afspraak in of neem contact met ons op.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.