Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

LOODGIETER
Eindhoven

Op zoek naar een loodgieter in Eindhoven? Dan ben je bij Riool Totaal Service aan het juiste adres! Wij staan 24/7 voor je klaar zodat we je op elk moment kunnen helpen met je rioolproblemen. Dus heb je last van een verstopte sanitaire voorziening, riolering of waterleiding? Wij weten als geen ander hoe we dit snel en goed verhelpen.

verstopping pomp

Riool Totaal Service verhelpt jouw rioolprobleem

De meeste rioolproblemen kunnen door onze loodgieters verholpen worden. Een aantal werkzaamheden voeren wij niet uit. Wij installeren bijvoorbeeld geen wasbakken en douchen maar staan voor je klaar voor elke verstopping in de riolering.

Heb jij een rioolprobleem? De loodgieters van Riool Totaal Service zijn 24/7 bereikbaar waardoor jouw rioolprobleem snel verholpen is. Wij beginnen met een rioolinspectie. Dit doen wij zodat we precies kunnen vaststellen wat de oorzaak van de ontstopping is. Riool Totaal Service helpt je graag bij de volgende problemen:

Een verstopping kan veel verschillende oorzaken hebben, maar het is lastig om te achterhalen wat de oorzaak precies is. Onze loodgieters kunnen met een rioolinspectie gemakkelijk vaststellen wat het probleem is om hierbij de juiste oplossing te hanteren. Riool Totaal Service helpt je graag bij de volgende rioolproblemen:

Wc verstoppingen

Het overkomt iedereen wel eens: een verstopte wc. Het brengt een hoop ongemakken met zich mee. Logisch dat je deze klus dan ook zo snel mogelijk wil verhelpen. Soms kan je het zelf proberen. Probeer het eerst eens met een wc-ontstopper. Als dat niet lukt, dan kun je het proberen met afwasmiddel en ten minste 2 liter warm (niet kokend) water. Lukt het niet? De loodgieters van Riool Totaal Service staan voor je klaar!

Afvoer verstoppingen

Een verstopping die het hele huishouden verstoord is een afvoer verstopping. Er komt een muffe geur vrij en de dagelijkse taken worden verstoord. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. De loodgieters van Riool Totaal Service staan op elk moment voor je klaar in Eindhoven en omstreken!

Wasbak verstoppingen

Loopt de wasbak langzaam vol met water? Dan is de wasbak verstopt. Meestal raakt de wasbak verstopt door een opeenhoping van haren, scheerschuim en resten zeep. Je kunt zelf aan de slag gaan met een ontstopper maar om het probleem goed op te lossen schakel je een van onze loodgieters in. Wij staan voor je klaar!

Douche verstoppingen

Iedereen kan zich de situatie wel inbeelden: je staat onder de douche en het water loopt niet weg in het putje. En dat terwijl je het doucheputje goed schoonmaakt en haren verwijderd. Toch kan er een verstopping ontstaan door haren en zeepresten die zich verder in de afvoer ophopen. Riool Totaal Service staat voor je klaar om dit rioolprobleem op te lossen en we geven je een aantal tips om een verstopping in de toekomst te voorkomen.

Gootsteen verstoppingen

De afvoer van de gootsteen is een plek die erg snel en onverwachts verstopt kan raken. Het water loopt langzaam weg of zelfs helemaal niet meer. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen. Met onze tips kan je zelf proberen het probleem op de lossen. Toch liever de klus overlaten aan specialisten? Neem dan snel contact op met Riool Totaal Service. Wij verhelpen elk probleem.

 

Riool verstoppingen

Last van een rioolverstopping? Wij staan voor je klaar! Het is lastig om te achterhalen of de verstopping ver in het riool ligt of niet. Schakel daarom de loodgieters van Riool Totaal Service in! Onze specialisten sporen het probleem op en verhelpen de verstopping al binnen één dag.

Rioolinspectie

Het is vaak lastig om precies achter de oorzaak van een verstopping te komen. Daarom voeren onze loodgieters, met behulp van camera’s en rookdetectie, een onderzoek uit. Dit noemen wij een rioolinspectie. Zo kunnen wij zo snel mogelijk achter de oorzaak komen en jouw rioolprobleem op de juiste wijze oplossen.

Rioolreiniging

Wil je verstoppingen, lekkages en rioolgeur voorkomen? Schakel de loodgieters van Riool Totaal Service in voor een rioolreiniging. Wij reinigen je riool op een vakkundige wijze zodat je zo min mogelijk overlast ervaart en je riool er weer lange tijd tegenaan kan. Zo wordt de kans op een rioolverstopping verkleind.

Rioolreparatie

Wanneer je schade aan je riool niet direct aanpakt, heeft dat op langer termijn vervelende gevolgen. Je zult last krijgen van wateroverlast en stankoverlast. Zorg er daarom voor dat je direct je riool laat repareren door professionals. Riool Totaal Service staat 24/7 voor je klaar!

Een verstopping komt nooit gelegen, daarom staan wij 24/7 voor je klaar.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

LAST VAN VERSTOPPINGEN?

Een verstopping is soms lastig te achterhalen. Schakel daarom Riool Totaal Service in! Wij beschikken over materialen waarmee wij de oorzaak van de verstopping voor jou kunnen achterhalen. Zo kunnen wij een passende oplossing hanteren om schade aan de riolering te voorkomen en  hoef je zelf niet meer om te kijken naar die vervelende verstopping. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Achteraf geen verrassingen

Riool Totaal Service laat je niet voor verrassingen staan. We communiceren vooraf de kosten van de diensten om jouw situatie zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Door de hulp van onze loodgieters in te schakelen betaal je de scherpste prijs en ben je in betrouwbare handen.

Riool Totaal Service, dé loodgieter in Eindhoven

Wil jij zo snel mogelijk je rioolprobleem verhelpen en woon je in Eindhoven of omstreken? Neem dan contact op met Riool Totaal Service. Onze loodgieters gaan vakkundig aan het werk zodat jij zo snel mogelijk af bent van de ongemakken van een verstopping. Plan snel een afspraak in!

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.