Onze klanten waarderen ons met een 4.8
sterren
phone

AFVOER VERSTOPT EINDHOVEN

Woon je in Eindhoven en omgeving en is je afvoer verstopt? Riool Totaal Service is snel ter plekke.  We lossen het probleem snel op voor maar € 69,- inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw. Kies voor vakkundige hulp en bel ons direct of maak direct online een afspraak.

Riool totaal afvoer

HOE RAAKT EEN AFVOER VERSTOPT?

Een verstopte afvoer kan ontstaan door etensresten die vastzitten, vetresten, wc papier of haren die zijn opgehoopt. Een diep gelegen verstopping is lastig om zelf te ontstoppen. Een ontstopping kan ook veroorzaakt zijn door een breuk in de leiding. Pas dus goed als je zelf aan de slag gaat en bij twijfel bel direct Riool Totaal Service!

afvoer verstopt eindhoven? WIJ STAAN 24/7 VOOR JE KLAAR.

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.

RIOOL TOTAAL SERVICE IS SNEL IN EINDHOVEN

Wat het probleem ook is, voor alles bestaat een oplossing. Schakel de hulp in van Riool Totaal Service! Wij zorgen dat de afvoer in no time weer goed functioneert in Eindhoven en omgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Direct een afspraak maken? Ook dat kan!

IN WELKE WIJKEN IS RIOOL TOTAAL SERVICE ACTIEF?

Riool Totaal Service heeft diverse loodgieters in de omgeving van Eindhoven in dienst die je graag helpen. Wil jij snel van je verstopte afvoer af? Neem dan contact met ons op via 040 24 05 604, maak een afspraak via ons online formulier of bekijk meer informatie hieronder.

Eindhoven centrum, Tongelre, Stratum, Gestel, Strijp, Woensel-Zuid, Woensel-Noord

Onze professionals verhelpen het probleem altijd snel. Woon je zelf niet in Eindhoven? Geen probleem! We helpen je natuurlijk graag van de ontstopping af. Lees meer over de mogelijkheden of tips om zelf een verstopping op te lossen.

DIRECT CONTACT

€ 79,- Inclusief voorrijkosten, half uur arbeidsloon, basismateriaal en garantie. Exclusief btw.